Στη Σχολή Θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη, η οποία έχει διαγράψει ήδη αξιοσημείωτη και πολυετή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, θα λειτουργήσει και φέτος Τμήμα Προετοιμασίας για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού, από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015.

Το Τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία οργανωμένη προετοιμασία, ενώ ο στόχος είναι η ένταξη των νέων ανθρώπων στην θεατρική εκπαίδευση και η επιτυχημένη παρουσία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, τραγουδιού και ποίησης, καθώς και δύο δωρεάν σεμιναριακά μαθήματα με την διευθύντρια της σχολής, Δήμητρα Χατούπη. Τα μαθήματα αναλαμβάνουν οι: Παντελής Καψάλης, σκηνοθέτης, σε μία πρώτη συνεργασία της θεατρικής ομάδας «ΑΝΤΩΣΗ» και της Σχολής Θεάτρου «δήλος» και Χρίστος Θεοδώρου, μουσικός, καθηγητής της σχολής, οι οποίοι έχουν μια ξεχωριστή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, έμπειροι δάσκαλοι θεάτρου που δείχνουν δρόμους προσέγγισης της θεατρικής τέχνης με ένα σύγχρονο τρόπο.

Το τμήμα προετοιμασίας της Σχολής Θεάτρου «δήλος» – Δήμητρα Χατούπη, περιλαμβάνει συνολικά:

•140 ώρες Διδασκαλίας, που θα χωριστούν σε μαθήματα:

Υποκριτικής, Αυτοσχεδιασμού, Ποίησης, Μουσικής και Ιστορίας Θεάτρου.

•Επιπλέον προαιρετικά μαθήματα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, για όσο διαρκούν οι εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα μαθήματα διαρκούν έως την έναρξη των εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού.