Έρχεται στις 20 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Audio Visual, η ταινία Prince of Persia: The Sands of Time, μια επική περιπέτεια δράσης που διαδραματίζεται στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα της μακρινής Περσίας. Η σκηνοθεσία είναι του Μάικ Νιούελ και πρωταγωνιστούν οι: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέμα Άρτερτον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άλφρεντ Μολίνα

Από την ομάδα που έφερε την τριλογία Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη μεγάλη οθόνη, η Walt Disney Pictures και ο παραγωγός Tζέρι Μπρουκχάιμερ παρουσιάζουν τη νέα αυτή ταινία που μας ταξιδεύει στα βάθη της Ανατολής, όπου  ένας πρίγκιπας (Tζέικ Τζίλενχαλ) χωρίς τη θέληση του, ενώνει τις δυνάμεις του με μια μυστηριώδη πριγκίπισσα (Τζέμα Άρτερτον) ενάντια στις δυνάμεις του σκότους.

Πρέπει μαζί να προστατέψουν ένα αρχαίο στιλέτο που έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την Άμμο του Χρόνου – ένα δώρο από τους θεούς που μπορεί να αναστρέψει τον χρόνο και να επιτρέψει σε όποιον το έχει στην κατοχή του να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου. Με παραγωγό τον 41 φορές υποψήφιο και 6 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Τζέρι Μπρούκχαϊμερ, και με τους Sir Μπεν Κίνγκσλεϊ και Άλφρεντ Μολίνα στο καστ, η ταινία υπόσχεται να μας ταξιδέψει κυριολεκτικά! 

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ
Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέμα Άρτερτον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άλφρεντ Μολίνα