Ο χώρος πολιτισμού Camp παρουσιάζει την έκθεση Postcards από την ομάδα PROVO PRINCIPLES. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις

28 Σεπτεμβρίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2012. 

Η έκθεση POSTSCRAPS, αποτελεί το προϊόν της αναζήτησης και διαχείρισης της μνήμης που εγγράφεται στον ανενεργό χώρο.

Σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν το “Ουράνιο τόξο της βαρύτητας” του συγγραφέα Τόμας Πύντσον, οι καλλιτέχνες «περιπλανιούνται» στο χώρο, ανιχνεύοντας το παρελθόν και ορίζοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους με το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό κλίμα. Επαναπροσδιορίζοντας τις διατάξεις και το χαρακτήρα του υλικού που διαχειρίζονται, στοχεύουν στη νέα του νοηματοδότηση, διατηρώντας παράλληλα τα ίχνη της παρελθούσας χρήσης του. Αντιμετωπίζουν έτσι, την συναισθηματική βαρύτητα του παλιού και μη λειτουργικού χώρου και αντικειμένου, ως απολιθώματα και προτείνουν νέες αναγνώσεις του μυστηρίου που τα περιβάλλει.

 
Στα πλαίσια της συνεργασίας τους με άλλες ομάδες οι PROVO PRINCIPLES, προσκαλούν τη σχεδιαστική ομάδα” busy building”   να σχεδιάσει το λογότυπο του τίτλου της έκθεσης, το οποίο θα παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο, ως μέρος της έκθεσης.

Οι PROVO PRINCIPLES είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα εικαστικών (Ανδρέας Βούσουρας,Γιώργος Καραγιώργος, Δημήτρης Μεράντζας, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Νίκος Σεπετζόγλου, Γιώργος Τσεριώνης), που σχηματίστηκε το Σεπτέμβριο του 2011,  έχει έδρα την Αθήνα, και στόχος της είναι η παραγωγή και προώθηση ενός διαλόγου μεταξύ τέχνης, ιστορίας της τέχνης, κοινωνικών και πολιτικών γεγονότων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ομάδα δραστηριοποιείται σε ένα ηθικά αποκλίνοντα κόσμο, παράγοντας έργα τέχνης ή προσκαλώντας  καλλιτέχνες  και θεωρητικούς  για site specific projects τα οποία λειτουργούν σαν «νησίδες σκέψης».

Η πρώτη έκθεση τους παρουσιάστηκε στο TAF (THE ART FOUNDATION), 15/12 /2011 – 8/1/2012  με τον τίτλο “LOL”.

Συμμετέχοντες: Γεράσιμος Αβλάμης, Ανδρέας Βούσουρας, busybuilding, Ανδρέας  Δικτυόπουλος, Απόστολος Ζερδεβάς, Στέφανος Καμάρης, Γιώργος Καραγιώργος, Λίλιαν Λυκιαρδοπούλου, Δημήτρης Μεράντζας, Αλίκη Παππά, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Δημήτρης Πρωτοπαπάς, Νίκος Σεπετζόγλου,Γιάννης Σινιόρογλου, Γιώργος Τσεριώνης, Θοδωρής Χρυσικός.