Σίγουρα γνωρίζετε με πόση ευκολία ο εγκέφαλος μπορεί να ξεγελαστεί από οφθαλμαπάτες. Κάπου θα έχετε βρεθεί, κάποιος θα έχει επιχειρήσει να σας «ξεγελάσει» με ένα απλό κόλπο. Αυτό συμβαίνει διότι τα πρότυπα και οι συνήθειες ορίζουν την πραγματικότητά μας.

Θέλετε να ανακαλύψετε με ποιους τρόπους αποκωδικοποιούμε τις πληροφορίες, νιώθουμε και κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας; Πόσοι έτοιμοι είστε να καταρρίψετε τους μύθους των στερεοτύπων που σας περιβάλλουν;

Η μοναδική σειρά «Brain Games» από το National Geographic Channel της πλατφόρμας του OTE TV εξερευνά έναν κόσμο όπου ο χρόνος επιβραδύνει, η πραγματικότητα δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση και τα πράγματα δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν… Τον κόσμο του ανθρώπινου εγκεφάλου!

Το «Brain Games» σας ταξιδεύει σε ένα κόσμο πειραμάτων και διαδραστικών παιχνιδιών, που είναι σχεδιασμένα για να μπερδέψουν το μυαλό σας και να ανακαλύψουν τις εσωτερικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Ο οικοδεσπότης Jason Silva και μαζί με τον ειδικό στις οφθαλμαπάτες Apollo Robbins, στον 5ο κύκλο της σειράς, προσπαθούν να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου, μέσα από μια σειρά διαδραστικών πειραμάτων.

Γνωρίζετε ότι μια μικρή άμορφη μάζα έχει τον έλεγχο της σκέψης σας, της μνήμης σας, κάθε κίνησής σας αλλά και των συναισθημάτων σας; Γιατί το μυαλό σας μπορεί να είναι προγραμματισμένο να πιστεύει ό,τι ακούτε; Ποια είναι η διάρκεια ζωής του εγκεφάλου και πώς ο εγκέφαλός μας αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων; Μάθετε πώς να πείθετε τους πάντες με μόλις μία απλή λέξη!

Η σειρά είναι πραγματικά εκπληκτική, ενώ αν την παρακολουθείτε, κάθε φορά θα ζείτε μία μοναδική εμπειρία! Ετοιμαστείτε για πολλές φανταστικές οφθαλμαπάτες, παιχνίδια και προκλήσεις που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε αν όντως αυτό που βλέπετε είναι αλήθεια! Μέσα από κάθε επεισόδιο θα μπορέσετε να εντρυφήσετε σε θέματα φόβου, συγκέντρωσης, αποφασιστικότητας, πειθούς και νευρικής κατάστασης.

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να μην υποκύπτετε στις οφθαλμαπάτες;