Η Show What παρουσιάζει μία άκρως χορευτική βραδιά με disco αναφορές, punk ξεσπάσματα, pop αίσθηση και dance beats με τους Poni Hoax, Juan Maclean και Amateur Boyz!

Οι Poni Hoax λέγεται από τον διεθνή μουσικό Τύπο πως είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Γαλλία μετά τους Air και τον Serge Gainsburg. Η εμφάνισή τους, το καλοκαίρι στο Synch, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό με αποτέλεσμα να επαληθευθούν οι παραπάνω δηλώσεις.

Αν και παλιός μουσικός ο Juan Maclean έγινε ευρύτερα γνωστός με το άλμπουμ Less Than Human που κυκλοφόρησε από την DFA Records το 2005. Η ιστορία του θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο καθώς ο Maclean ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’90 με το γκρουπ Six Finger Satellite. Στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα θα επιδοθεί σε ένα dj set παντός καιρού, αλλά και σε ένα laptop live set με τις κορυφαίες στιγμές της acid house σκηνής.

Οι Amateur Boyz  έρχονται για να δώσουν πνοή στα parties. Τα περίφημα Amateur Parties ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια, σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια και έγιναν talk of the town όταν κατέλαβαν το χώρο της ρώσικης ντίσκο, γνωστή και ως Disco Meteorit.