Ο Μάριος Φραγκούλης ενώνει τη φωνή του με την αγαπημένη διεθνούς φήμης
ερμηνεύτρια Lara Fabian για μια εντυπωσιακή μουσική συνεύρεση με
κοινωνικό σκοπό. Μια συναυλία στο Ηρώδειο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την οικονομική στήριξη και τη χρηματοδότηση της πρώτης Πόλης Ειρήνης των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI) στην περιοχή Basilicata της Νότιας Ιταλίας.

Η κοινωνική πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια και αποτελεί την πρώτη από τις πέντε μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πέντε ηπείρους για τους σκοπούς των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI).

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Τραγούδια ειρήνης και αγάπης θα είναι το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσουν οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες. Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει τραγουδιστές  από όλο τον κόσμο όπως o John Lennon, o Bob Dylan, η Joan Baez , η Marian Faithfull, η Patty Smith και πολλοί άλλοι ερμηνευτές που ένωσαν τις φωνές τους στο πέρασμα των χρόνων για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς.

Με ανάλογο στόχο και πρόθεση, ο Μάριος Φραγκούλης και η Lara Fabian θα  παρουσιάσουν από τη σκηνή του Ηρωδείου στις 24 Σεπτεμβρίου ένα πρόγραμμα που με τη συνοδεία των δύο πιάνων θα μιλήσει για την ειρήνη και την ανιδιοτελή αγάπη.

Τα έσοδα θα δοθούν για τους σκοπούς της διεθνούς οργάνωσης World Centers of Compassion For Children International.