Το Σύνολο Poetica Musica Ensemble έχει περιοδεύσει στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στη Νότιο Αμερική και στην Ασία, συμμετέχοντας σε σημαντικά Φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης, το Bergen Festival της Νορβηγίας, το Dark Days Festival στην Ισλανδία, το Sarajevo Festival sτη Βοσνία κ.α

Επίσης, έχει δώσει συναυλίες στο Victoria and Albert Museum, στο St-Martin-in-the-Fields, στο Holywell Music Room του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έχει συμμετάσχει στο διάσημο Dziekanka Chamber Music Series που παρουσιάζει η Ακαδημία Chopin στη Βαρσοβία.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του τρεις φορές στο Weill Hall του Carnegie Hall και έχει λάβει μέρος στο Hans Christian Andersen Festival στον παγκόσμιο εορτασμό στη μνήμη των 200 χρόνων από τη γέννηση του Hans Christian Andersen.

Το Poetica Musica Ensemble έχει περιοδεύσει ακόμα σε πολλές πόλεις της Ινδίας, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Mehli Mehta και της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Νέο Δελχί.

Πρόσφατα το Σύνολο Poetica Musica έδωσε συναυλία στο Kennedy Center στη Washington, D.C. αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Επίσης, τα μέλη του Συνόλου παραδίδουν σεμινάρια, εργαστήρια και masterclasses σε διακεκριμένα μουσικά Ιδρύματα σε πολλές χώρες.

Το Poetica Musica Ensemble έχει λάβει χρηματοδότηση από το Ίδρυμα CBS, το New York State Council of the Arts, το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες (National Endowment for the Arts), Suffolk County Department of Cultural Affairs, τις Αμερικανικές Αερογραμμές (American Airlines), την IBM και το Ίδρυμα Irene Levoy καθώς επίσης και από πολλές Πρεσβείες και Προξενεία των Ηνωμένων Πολιτειών σε όλον τον κόσμο.


Πρόγραμμα Συναυλίας

Poetica Musica

Eleanor Valkenburg, soprano
Natasa Mitrovic, piano

Long Ago – Aaron Copland (1900-1990)
The little Horses

Simple Gifts
Heart, We Will Forget Him

I Bought Me a Cat

Three Preludes – George Gershwin (1898-1937)
A flat major (melody N. 17)
G major (Rubato)
c sharp minor ( Blue Lullaby)

Cing Mélodies Populaires Grecques – Maurice Ravel (1875-1937)
Le Rèveil de la Marièe
Lá-bas, vers l’èglise
Quel gallant m’est comparable
Chanson des cueilleuses de lentisques
Tout gai!

Two Piano Rags – William Bolcom (1938-)
Last Rag
Grateful Ghost

Sweet Low, Sweet Chariot – arr: Rosamund Johnson (1873-1954)
Sometimes I feel Like a Motherless Child

Under the Bamboo Tree – Bob Cole (1863-1911)

Goodbye My Lady Love – Joseph E. Howard (1878-1961)