Από τις εκδόσεις Γκοβόστη κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή  Πληγή κι αλάτι των Ευγένιου Δαμουλάκη & Νάσου Δαμουλάκη.


Κουκούλι το υποσυνείδητο, ανάστροφα τα νήματά του βγαίνουν έξω.
Ανακλήσεις, πληγές που αιμορραγούσαν και μετέπειτα σημάδια που πονούν,
σκόρπια σε ρόλους ομόκυκλους, με την γυναίκα στο επίκεντρο
και τον «από μηχανής θεό» σε επισκευή μετά την μάχη στο απώτατο της αναλγησίας.
Το ανελέητο κόστος που καταβάλλεται στο παγκάρι της παγκοσμιοποιημένης ευτυχίας.

Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που δίνει και παίρνει αγάπη. Σ’ αυτή τη ποιητική συλλογή που συμμετέχει κι ο Νάσος (ο γιός μου) με τα ποιήματά του στον επίλογο κλείνοντας την αυλαία, τραβώντας τα νήματα, το πνεύμα και η καρδιά μου είναι στραμμένα στη νέα γενιά, τα παιδιά μας, να παραμείνουν ζωντανά στο κοινωνικό σφαγείο που χτίζεται απουσία μας. Ζωντανός είναι ο άνθρωπος που συναισθάνεται, αγαπά και πονά. Δύσκολα χρόνια, όμως όπως και στα εύκολα : Κάποιοι πάντα θα ξεδιψούν απ’ τις δροσοσταλίδες των άστρων κατοικώντας τα χαλάσματα της ερειπωμένης Πολιτείας της ύπαρξης


Ο Ευγένιος Δαμουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Ακολούθησε τις θετικές επιστήμες, παίρνοντας πτυχία από τη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων της Αθήνας και την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Εξάσκησε το επάγγελμα του Γεωπόνου έως το 2000, όπου μπήκε στον χώρο της Εκπαίδευσης ως ωρομίσθιος. Συνέχισε τις σπουδές του στην Παιδαγωγική και τη Συμβουλευτική. Από το 2006 είναι μόνιμος καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 


Ο Νάσος Δαμουλάκης γεννήθηκε στο Μαρούσι τον Δεκέμβρη του 2002, είναι τώρα μαθητής της Α΄ τάξης του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Γέρακα Αττικής. Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε ποιητική συλλογή.