Για την υποδοχή του δεύτερου στη χώρα μας Air Guitar Contest, οι υπέροχοι διοργανωτές του, μας προσφέρουν ένα ηθικής σημασίας πάρτι!

Ένα πάρτι με πολύ μπύρα και εκρηκτικά riffs! Η επιστροφή στις ρίζες του rock \’n\’ roll θα μας υπενθυμίσει τι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει αν δεν υπήρχε το rock \’n\’ roll.

Και πως θα ήταν η ζωή μας αν ο Elvis δεν κουνούσε ρυθμικά τα πόδια του στους ρυθμούς του rock \’n\’ roll; Αν ο Chuck Berry δεν ταξίδευε στη Route 66; Αν ο Buddy Holly δεν τραγουδούσε για την Peggy Sue; Αν ο Killer, Jerry Lee Lewis, δεν έβαζε φωτιά στο πιάνο του;

Ναι, ξέρω, φαντάζει τραγικό. Γι\’ αυτό μην μπείτε στη διαδικασία να το σκεφτείτε…

Το ελληνικό παράρτημα του Air Guitar, λοιπόν, υποδέχεται το 2008, με ένα πάρτι αφιερωμένο στους θεούς που μας χάρισαν το rock \’n\’ roll!

Επίσης, το Air Guitar Greece 2008 έρχεται την Κυριακή 13 Απριλίου στο Gagarin 205 και όπως πέρσι, έτσι και φέτος θα είναι έτοιμο να χαρίσει στον νέο Έλληνα πρωταθλητή, ένα ταξίδι στη Φινλανδία για να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους παγκοσμίως air guitarists (δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]).

Για την ιστορία… ο εθνικός μας air guitarist για το 2007 είναι ο Πέτρος «Muruth the Barbarian» Σταθάτος, συγκεντρώνοντας 60 πόντους συνολικά. Δεύτερη με 59,8 πόντους ήρθε η Κατερίνα «Super Katerina» Γεωργουδάκη και τρίτος με 58,2 πόντους ο Γιώργος «Noah» Χρυσανθακόπουλος.

Info

Back to the Routes Rock \’n\’ Roll Taught Us
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Blue Fox Café, Ασκληπιού 91, Εξάρχεια