Οι Pierced Arrows είναι το νέο πρόσωπο των αγαπημένων μας Dead Moon και είναι εδώ για μια ακόμη φορά σε ένα mini tour που τους φέρνει στην Αθήνα για ένα μοναδικό σόου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space.

To ζεύγος των Fred & Toody Cole με τον Andrew Loomis στα drums σχεδόν για μια εικοσαετία έδινε μαθήματα ηθικής και άψογης garage αισθητικής. Μετά την αποχώρηση του Loomis, το ζεύγος Cole αρνήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο όνομα – αν και αυτό θα ήταν το πιο εύκολο για αυτούς.

Οι Pierced Arrows συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν οι Dead Moon – οργανώνοντας μία επίθεση στις αισθήσεις, με την ίδια ειλικρίνεια και το ίδιο συναίσθημα που ανέδειξε τους Dead Moon σε μια ιδιαίτερη μπάντα.

Οι Pierced Arrows, με τον νέο τους ντραμερ Kelly Haliburton ερμηνεύουν ΟΛΑ τα αγαπημένα Dead Moon tracks αλλά και νέα κομμάτια όπου φυσικά ο ξεχωριστος ήχος των Dead Moon είναι ευδιάκριτος.
Δυνατά riffs, φολκ μελωδίες, punk ύμνοι αλλά και ο βαλς ρυθμός του Shades και ! ο τζαζ ήχος του μπάσου στο “Clouds”, που πλέον τονίζουν τον ξεχωριστό ήχο των Pierced Arrows.

Οι Dead Moon, το τρίο από το Oregon σίγουρα ήταν ότι ακριβώς άκουγαν στα θρανία τα σημερινά hot names Ηοrros και Black Lips αλλά και super idols Strokes, και White Stripes. Παρά την ταπεινή τους ύπαρξη, η επιρροή των Dead Moon ήταν τεράστια.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διασκεύασαν κομμάτια των Dead Moon, ανήκουν οι Pearl Jam, ενώ είναι γνωστό ότι επηρέασαν τη μουσική των Nirvana.

Η ιστορική σχέση των δικών μας Last Drive με τους ακόμη πιο δικούς μας Dead Moon ξεκίνησε εκεί στα 90\’s όταν οι δύο μπάντες όργωσαν την Ευρώπη σε ένα tour.

Εκτοτε τα μέλη των Last Drive είναι μόνιμα θαμώνες των συναυλιών των Dead Moon – νυν Pierced Arrows στη χώρα μας. Σε αυτή τους την εμφάνιση στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου ο Alex K (Aλέξης Καλοφωλιάς) θα βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα επιλέγοντας μουσική για μυμένους και μη…

Special guests: The 700 Machines – The Velvoids – On the DJ Decks Alex K