Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει τους “Penny and the Swingin’ Cats” για δυο βραδιές στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014.

«Penny & The Swingin’ Cats»:  ‘Ενα όνομα συνώνυμο των πιο αστραφτερών live, ένα συγκρότημα που αναλαμβάνει σε κάθε live να μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες. Μία μπάντα δεμένη με θετική ενέργεια, με «jazz γούστα» κυρίως και έμπειρους μουσικούς. Τους υποδεχτήκαμε στο μουσικό μας περιβάλλον για πρώτη φορά το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά Φεστιβάλ καθώς και σε γνωστές μουσικές σκηνές και επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα. Με πολύτιμη εμπειρία στις αποσκευές τους εμφανίζονται για πρώτη φορά στην δισκογραφική σκηνή με ένα mini album, το Retro.

Με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε μαζί τους… και αυτήν τη φορά θα μας παρουσιάσουν ανάμεσα σε όλα όσα αγαπούν και τα δικά τους τραγούδια, τραγούδια που έγραψε η leader του γκρουπ Πέννυ Μπαλτατζή!

Η μοναδική Πέννυ και οι Γάτοι της, 5 εξαιρετικοί μουσικοί, έρχονται στο Half Note για να μας ξεσηκώσουν, να μας κάνουν να τραγουδήσουμε με πάθος και να χορέψουμε με απίθανο στυλ… όπως παλιά!

Penny & The Swingin’ Cats

Penny Μπαλτατζή, τραγούδι

Γιώργος Ζερβός κιθάρα, τραγούδι

Δημήτρης Γρηγοριάδης, τύμπανα

Στάθης Παρασκευόπουλος, κοντραμπάσο

Βαγγέλης Κατσαρέλης, τρομπέτα

Γιώργος Λαγογιάννης, πλήκτρα

Γιώργος Φιλικόζης, επιμέλεια ήχου

Σημ.: Το “Retro” θα διατίθεται προς πώληση στο Half Note το βράδυ της συναυλίας