Για δεύτερη φορά το συγκρότημα με το ευρηματικό αυτό όνομα έρχεται στο Gagarin 205 και μάλλον η συναυλία τους θα είναι και πάλι sold out, όπως πέρσι.

Για δεύτερη φορά το συγκρότημα με το ευρηματικό αυτό όνομα έρχεται στο Gagarin 205 και μάλλον η συναυλία τους θα είναι και πάλι sold out, όπως πέρσι.

Το συγκρότημα έγινε διάσημο χάρη στην τεράστια επιτυχία του Julia, αλλά και επειδή έχει στη σύνθεσή του τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Robert David Surkamp – η χαρακτηριστική φωνή του οποίου αποτέλεσε, από την αρχή, το σήμα κατατεθέν του group – και τον drummer Mike Safron, επίσης ιδρυτικό μέλος τους.

Αυτούς τους δύο πλαισιώνουν έξι ακόμα μουσικοί (σε mellotron, βιολί, κιθάρες, μπάσσο, keyboards και κρουστά), έτσι ώστε να αποδοθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα – τόσο αγαπημένα στη χώρα μας – τραγούδια από το παρελθόν τους (κυρίως από τα δύο πρώτα albums τους, Pampered Menial και At The Sound Of The Bell), αλλά και το καινούργιο τους υλικό.

Ο περσινός ερχομός τους έφερε και πάλι στην επιφάνεια την περίεργη ιστορία που ήθελε τον David Surkamp νεκρό! Φυσικά, όμως, ο άνθρωπος ζει και βασιλεύει.

Απλώς, δεδομένης της τεράστιας δημοτικότητας του συγκροτήματος στα τέλη των 70\’s και τις αρχές των 80\’s, οι συγκεκριμένες φήμες είχαν πάρει πολύ μεγάλη έκταση στη χώρα μας.

Ανέκαθεν υπήρξε, πέρα από φωνή, ο βασικός συνθέτης και αδιαφιλονίκητος ηγέτης των Pavlov\’s Dog, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την επανένωσή τους.

Η βραδιά θα ανοίξει με την εμφάνιση special guests.

Info
Pavlov\’s Dog live
Παρασκευή 30 Μαΐου
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205
Τηλέφωνο: 210 8547600 – 1
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00
Εισιτήρια: 30 ευρώ