Το Νέο Ρεύμα παρουσιάζει τη Ντίβα της γαλλικής μουσικής σκηνής Patricia Kaas, στην πρώτη της εμφάνιση στο αθηναϊκό κοινό, με το δικό της Kabaret, μια ιδιαίτερη παράσταση, που μεταφέρει στη σκηνή όλη τη μαγεία της εποχής του Μεσοπολέμου. Γοητεία, Πάθος, Μουσική… Με την ξεχωριστή, προσωπική, σύγχρονη ματιά της αισθαντικής ερμηνεύτριας.

Η μοναδική αυτή παραγωγή δεν είναι ένα ακόμη σόου σε περιοδεία. Είναι ένας ιδιαίτερος φόρος τιμής στη δεκαετία του \’30, στην αίσθηση της μουσικής του Kurt Weil, μια ωδή στις κορυφαίες ντίβες Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham κ.ά.

Η φωνή της Patricia Kaas, άλλωστε, διαθέτει την ποιότητα εκείνης της εποχής και η ερμηνευτική της δεινότητα σφραγίζει την όλη της εμφάνιση με τον αέρα της μεγάλης σταρ.

Το ταλέντο της φάνηκε από τα οκτώ της χρόνια όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή, κατακτώντας τον τίτλο παιδί-θαύμα, με τις ιδιαίτερες φωνητικές της δυνατότητες. Η μεγάλη αγάπη του κοινού της χάρισε  διεθνή καριέρα, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι πωλήσεις  16 εκατομμυρίων albums παγκοσμίως!

Συνολικά 23 τραγούδια απαρτίζουν την μουσική παράσταση Kabaret, που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία.