Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr μας περιμένει και φέτος στο Πασχαλινό Bazaar του, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στο Μουσείο Ηρακλειδών.

Στο Πασχαλινό μας Bazaar θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα και χειροτεχνίες, πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά – όλα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές μας. Επίσης θα βρειτε πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες. Στην ιστοσελίδα του Stray.gr www.stray.gr, όπως και στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος,  μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Bazaar και όλες τις δράσεις του.