Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr σας περιμένουμε στο Πασχαλινό Bazaar μας, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 (11:00 – 20:00) στο Thission Lofts, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στο Πασχαλινό Μπαζάρ μας θα βρείτε:

Πασχαλινές λαμπάδες, σε πολύ μεγάλη ποικιλία, φτιαγμένες από τους εθελοντές μας με μεράκι και αγάπη

Κοσμήματα με θέμα τα ζώα και όχι μόνο

Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας

Χειροτεχνίες, είδη δώρων, διακοσμητικά αντικείμενα

Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα

Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, καλοκαιρινές ομπρέλες και τσάντες

και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, νηστίσιμα και μη, από τα χεράκια των εθελοντών μας.

Κατά τη διάρκεια του Μπαζάρ, παρακολουθήστε επίδειξη των απίθανων σκύλων – οδηγών της Ελληνική Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων-Οδηγών Τυφλών Λάρα. Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα, σταθερός συνεργάτης του Stray.gr, θα βρίσκεται μαζί μας όλο το διήμερο.

Φέτος στο Μπαζάρ μας εγκαινιάζουμε επίσημα τη συνεργασία μας με την οργάνωση Μπορούμε και καλούμε όλους τους επισκέπτες μας να φέρουν μαζί τους φαγητό (σε οποιαδήποτε μορφή ή ποσότητα) για να δωριστεί, μέσω του Μπορούμε, σε κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Τέλος, μαζί μας θα είναι διαπιστευμένος πωλητής της Σχεδίας, του μοναδικού περιοδικού δρόμου στην Ελλάδα που στηρίζει άνεργους και άστεγους συμπολίτες μας, εξασφαλίζοντάς τους εισόδημα από τις πωλήσεις του περιοδικού.

Σκοπός του Μπαζάρ είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας, ώστε να συνεχίσουμε να βοηθάμε αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της συμβίωσης των ανθρώπων και των ζώων στην πόλη μας.

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων. Το Stray.gr από 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής. Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα καθώς είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.