Έχοντας ήδη διανύσει 151 ξεχωριστές ημέρες, τo διαδικτυακό ημερολόγιο ”Every Day A New Drawing, Every Drawing A Day” του Cacao Rocks πλησιάζει στα της διαδρομής του και το γιορτάζει με ένα ανατρεπτικό party στο ΤΩΡΑ K44 την Πέμπτη 2 Ιουνίου, μαζί με τους φίλους του, Cyanna και Tziko να παίζουν ζωντανά και τους Kostadis και Oh Yeah να μπαίνουν στο ρόλο των dj. Κατά τη διάρκεια του Drawing A Day πάρτι θα προβάλλονται και τα 151 πρωτότυπα σχέδιά του ημερολογίου, θυμίζοντας μας την ιδιαιτερότητα της κάθε ημέρας που έρχεται και περνάει!

Τo ημερολόγιο το οποίο φιλοξενείται στο http://www.cacaorocksthecalendar.blogspot.com/ σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο ημερολόγιο. Και πως θα μπορούσε όταν ο δημιουργός του είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς street artist –και όχι μόνο- της χώρας μας, που υπογράφει με το όνομα Cacao Rocks.

O Cacao αναλαμβάνοντας την πρόκληση της κάθε μέρας, ζωγραφίζει και “ανεβάζει” καθημερινά στο blog του και από ένα νέο σχέδιο αφιερωμένο στην εκάστοτε ημερομηνία. Η αισθητική και το περιεχόμενο των σχεδίων του συναρπάζει καθώς συμβολίζει τη δύναμη και τη διαφορετικότητα που κρύβει το κάθε νέο 24ώρο και τα συναισθήματα που γεννά. Είναι ένας προσωπικός αλλά και κοινός οδηγός για όλους, ένα πρωτότυπο διαδικτυακό ημερολόγιο εμπνευσμένο από την street κουλτούρα και τον αυθόρμητο σχεδιασμό.

συμμετέχουν οι:

Cyanna (Live)
Tziko (Live)
Kostadis (Dj set)
Oh Yeah (Dj set)