Το Θέατρο Χώρα ύστερα από μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, παρατείνει τις παραστάσεις του έργου Chatroom του Enda Walsh και μετά το Πάσχα, μέχρι την Παρασκευή 30 Απριλίου. Μία παράσταση που συζητήθηκε με τον πιο θετικό τρόπο για την προσέγγιση του ανεξερεύνητου αλλά και γοητευτικού κόσμου του διαδικτύου.

Οι εφηβικές αναζητήσεις, ο τρόπος επικοινωνίας και οι αντιδράσεις των νέων μεταφέρονται στην Εφηβική Σκηνή Νέα Χώρα παρουσιάζοντας το βραβευμένο κείμενο του Enda Walsh, που ξεπήδησε το 2005 από το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, Connections.

Ένα πρόγραμμα που διανύει το 17ο χρόνο ζωής στο Εκπαιδευτικό και Επιμορφωτικό Τμήμα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, παραγγέλνοντας σε καταξιωμένους συγγραφείς νέα έργα, με την προϋπόθεση ότι θα παιχτούν από νεανικές ομάδες και για νεανικό κοινό.

Έξι άγνωστοι μεταξύ τους νέοι έρχονται σε επαφή αποκλειστικά μέσω των διαδικτυακών chatrooms, όπου δεν υπάρχουν σύνορα και οι ταυτότητες είναι επινοημένες. Χωρίς διδακτισμό, αλλά με ειλικρίνεια, τόλμη, χιούμορ, τρυφερότητα και πλαισιωμένο με άφθονη νεανική μουσική, το Chatroom, φέρνει επί σκηνής ανθρώπινες σχέσεις, δυνατές φιλίες αλλά και σφοδρές συγκρούσεις.

Μετάφραση: Έκτορας Λυγίζος, Σοφία Βγενοπούλου, Σκηνοθεσία: Σοφία Βγενοπούλου, Σκηνογραφία: Γιάννης Σκουρλέτης, Επιμέλεια Κοστουμιών: Ιωάννα Τσάμη, Μουσική Σύνθεση: Δημήτρης Καμαρωτός, Επιμέλεια Κίνησης: Μαριέλα Νέστορα, Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος, Δραματουργική Επεξεργασία: Κατερίνα Κωνσταντινάκου, Παναγιώτα Κωνσταντινάκου, Βίντεο: Έκτορας Λυγίζος, Φωτογράφιση: Γιάννης Σκουρλέτης, Βοηθοί Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καραντζάς, Γεωργία Ψυχογυιού.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Γεωργιάδου, Παναγιώτης Εξαρχέας, Ελίνα Ρίζου, Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος  Σπάνιας, Άρτεμις Φλέσσα.