Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» συνεχίζει τη σειρά συναυλιών «Παρασκευή στις 3» …

την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με συναυλία Μουσικής Δωματίου.

Ανδρέας Κουτσούκος (όμποε) Φάνης Ρήγας (κλαρινέτο) Θωμάς Γκέσιος (φαγκότο) 

Ορφείο Ωδείο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Camille Saint-Saens Σονάτα για Όμποε και Πιάνο, op. 166
Francis Poulenc Σονάτα για κλαρινέτο και πιάνο σε σι ύφεση
Alexandre Tansman  Σονατίνα για φαγκότο και πιάνο

Βιογραφικά σημειώματα

Ανδρέας Κουτσούκος (όμποε)
Ο Ανδρέας Κουτσούκος είναι φοιτητής στο Τμήμα μουσικών σπουδών Αθήνας, ενώ σπουδάζει Όμποε στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών με καθηγητή τον κύριο Δημήτρη Βάμβα. Έχει καταταχθεί στο 2ο έτος Ανωτέρας και ταυτόχρονα συμμετέχει στην Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων τα τρία τελευταία έτη. Έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια για όμποε με καθηγητές όπως ο Christian Schneider και ο Tomas Ιndemuhle.

Φάνης Ρήγας (κλαρινέτο)Ο Φάνης Ρήγας γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Λύκειο της Παλλήνης, όπου ξεκίνησε μαθήματα κλαρινέτου με την Κατερίνα Λιουδάκη. Είναι φοιτητής στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και Αρμονίας και σπουδάζει κλαρινέτο με τον Στάθη Κιοσσόγλου, στο ωδείο Ορφείο και Αντίστιξη και Ενοργάνωση με τον Νίκο Ξανθούλη, στο ωδείο Αθηνών. Υπήρξε για χρόνια  μέλος της Παιδικής και Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας υπό την αιγίδα του Γ’ προγράμματος της ΕΡΑ (διεύθυνση: Νίνα Πατρικίδου), ενώ από το 2011 μέχρι σήμερα είναι μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (διεύθυνση: Παύλος Σεργίου). Ως σολίστ κλαρινέτου έχει παρουσιασθεί στον Παρνασσό (Νοέμβριος 2011) και το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μάιος 2011)

Θωμάς Γκέσιος (φαγκότο)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική σε νεαρή ηλικία. Στην ηλικία των δεκατριών ετών γράφτηκε στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών και ξεκίνησε τις σπουδές του στο φαγκότο με δάσκαλο τον Μιλτιάδη Οικονόμου. Το 2010 αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και μέχρι σήμερα είναι φοιτητής στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας με Άριστα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι τακτικό μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων. Συμμετέχει στην Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων τα τελευταία δυο χρόνια και απασχολείται από το 2011 ως έκτακτος μουσικός στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Επόμενες Προγραμματισμένες Συναυλίες του Κύκλου

9/11  Ωδείο Φίλιππος Νάκας
23/11 Αθηναϊκό Ωδείο
30/11 Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης
14/12 Κλασικό Ωδείο Χολαργού
21/12 Ωδείο Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής