Το Life n’ Art Theater παρουσιάζει για τους μικρούς μας φίλους, από την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, ένα έργο νοστιμιά φτιαγμένο απ’ τα χεράκια τους! Το «Παραμύθι Α Λα Κρεμ» είναι μια διαδραστική παράσταση όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γίνουν παραμυθοσέφ,  να «μαγειρέψουν» το δικό τους παραμύθι και να το δούν στην συνέχεια να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους! Μια πρωτότυπη και δημιουργική παράσταση που όλοι θέλουν να… γευτούν και βλέποντάς την, να μαγευτούν!

Τι περιλαμβάνει το …μενού:

«Τόπος: Η κουζίνα της Παραμυθούς.

Τι μαγειρεύεται εκεί μέσα; Μα νόστιμα παραμύθια φυσικά!

Μέσα στην κουζίνα αυτή όλα είναι ασυνήθιστα. Κατσαρόλες με αυτιά και κουτάλια με καπέλα, ένα παραμυθοτσούκαλο και μια κουτάλα που τραγουδά καθώς ανακατεύει!

Όλα τα παραμύθια που δημιουργεί η Παραμυθού γίνονται με την βοήθεια του έξυπνου μα λίγο γκρινιάρη Κουκή και του καλοσυνάτου Ρεβίθη που χωρίς την μύτη του δεν φτιάχνεται παραμύθι. Αυτός και η μύτη του οσφρίζονται και επιλέγουν τα σωστά υλικά που θα μπουν μέσα στο παραμυθοτσούκαλο.

Τι γίνεται όμως όταν ο Ρεβίθης συναχωθεί και να μυρίσει δεν μπορεί;

-«Ουπς, πρόβλημα!» φωνάζει ο Κουκής, μα την λύση θα την δώσουν τα παιδιά. Επιλέγουν τα υλικά που τους αρέσουν και έτσι δημιουργούν τη δική τους παραμυθολιχουδιά, ένα ολόκληρο θεατρικό έργο δηλαδή, ένα γλύκισμα πραγματικό με ήρωες… του κουτιού που μπλέκονται σε απίθανες καταστάσεις και παρασύρουν τα παιδιά σε ένα αξέχαστο διαδραστικό τάξίδι με όχημα την φαντασία.

Αυτά και ακόμα περισσότερα «γεύονται» μικροί αλλά και μεγάλοι επί σκηνής.

Καλή απόλαυση!»

Ιδέα-Κείμενο-στίχοι: Μαρία Μπουράνη

Σκηνοθεσία: Ευτυχία Αργυροπούλου

Σκηνικά: Γεωργία Φωκά

Κοστούμια: Ιωάννα Χαλά

Μουσική-Σύνθεση-Ενορχήστρωση: Νίκος Κουβαρδάς           

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίλια Παππά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίνα Καθέρη, Ίλια Παππά, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Κοσμάς Χατζής