Η μεγάλη επιτυχία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου ανεβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, με την γνωστή παρέα ηθοποιών Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Μαρίνο, Κώστα Σπυρόπουλο, Κατιάνα Μπαλανίκα και Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η ιστορία της δημιουργίας αυτού του έργου ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη. Ένα χάραμα δυο συγγραφείς και κάποιοι φίλοι έψαχναν ένα θεατρικό έργο για μια πρωταγωνίστρια.

Δεν είναι ότι δεν βρέθηκαν έργα, το αντίθετο μάλιστα… φαίνεται όμως ότι οι Ρήγας – Αποστόλου έδωσαν στη Ζωή μια ευκαιρία να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να μετουσιωθεί σε Τέχνη και στην Τέχνη, να μας δείξει πως μπορεί να αντιγράφει τη Ζωή με ειδοποιό διαφορά της την μεγαλύτερη της φαντασία.

Έτσι, οι δυο συγγραφείς γράφουν με την πένα τους όσα η ζωή με χιούμορ τους υπαγορεύει και… γράφουν για μια ντίβα του θεάτρου, που ψάχνει την εμπορική επιτυχία. Για μια υπεύθυνη θεάτρου, που ψάχνει την ποιότητα. Για δυο νέους συγγραφείς, που ψάχνουν την καλλιτεχνική καταξίωση. Για μια θεατρική επιχειρηματία, που ψάχνει για απλήρωτο σεξ.

Για έναν υπερμεγέθη ζεν πρεμιέ, που ψάχνει για κορόιδα -χωρίς ποτέ να έχει ψάξει για τη μάνα του! Για μια νέα ηθοποιό, που ψάχνει για ρόλο. Για έναν νεαρό ηθοποιό, που ψάχνει ευκαιρία. Για μια βοηθό σκηνοθέτη, που ψάχνει τις σημειώσεις της και  για έναν ντετέκτιβ, που ψάχνει για ένα θύμα και έντεκα πιθανούς  δολοφόνους. Ένα έργο με τόσο ψάξιμο, που δεν μπορεί παρά να είναι ψαγμένο…

Είναι μια κωμωδία για τα παρασκήνια του θεάτρου και της ζωής, όπου ο καθένας μας για άλλα ψάχνει, άλλα θέλει πραγματικά, και άλλα –τελείως όμως- τον βρίσκουν.

Παίζουν επίσης οι Αλμπέρτος Φάις,Ζώγια Σεβαστιανού, Λευτέρης Λαμπράκης ,Κατερίνα Θεοχάρη, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς.