Το Frown παρουσιάζει την performance Παράδεισος της Αστάρτη Αθανασιάδου και του Αχιλλέα Χαρίσκου, για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

Η περφόρμανς «Παράδεισος» βασίζεται σε δυο σώματα και έντεκα ορθογώνια αντικείμενα. Σκοπός της είναι η έρευνα δομών που λειτουργούν με διττό, αντιφατικό ρόλο: την παροχή βοήθειας και την ικανοποίηση μέσω του ελέχγου.

Το αντικείμενο άλλοτε εισβάλλει με σκοπό να πλαισιώσει το σώμα και άλλοτε συνυπάρχει συμβάλλοντας στην επέκτασή του. Οι απορρέουσες  καταστάσεις είναι περιοριστικές και δημιουργούν συνώνυμους ρόλους. Ο «Παράδεισος» προσεγγίζει αυτούς τους ρόλους ως μεταβλητούς και εναλασσόμενους, και έτσι παρατηρεί τα σώματα μέσα από ένα πρίσμα: ως προς τη συγκατάβαση της χειραγώγησής τους καθώς και την αέναη επιθυμία τους για ελευθερία.

Σύλληψη, εκτέλεση: Αστάρτη Αθανασιάδου, Αχιλλέας Χαρίσκος

Διάρκεια: 35– 45 λεπτά

Ο Αχιλλέας Χαρίσκος είναι χορογράφος και περφόρμερ. Έχει εκπαιδευτεί στις παραστατικές τέχνες και μίμηση (Intercultural Performance Academy of Berlin, Berlin Mime Centrum) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορογραφίας στο Άμστερνταμ(School of Νew Dance Development).Έχει συνεργαστεί εκτενώς με τους Teater Novogo Fronta (Πράγα), Clipa (Ισραήλ), Λαμπετώ Όνσκυ, YELP Dance Company,Baila Louca, Adam Reed, Karl Lehr, Thomas Proksch. Μένει στην Αθήνα.

Η Αστάρτη Αθανασιάδου είναι χορογράφος και περφόρμερ. Έχει σπούδασει χορό στην Αθήνα και Λοζάνη, Ελβετία (Ecole de danse Avant-¬‐Scene), παραστατικές τέχνες (University of Malta) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορογραφίας στο Άμστερνταμ (School of Νew Dance Development). Έχει συνεργαστεί με τους Goeun Bae, Emilie Gallier, Pernille Lonstrup, Magpie dance company, Zakia el Abodi, La troupe de l’Avant-¬‐Scene. Μένει στo Άμστερνταμ. http://www.frowntails.com/performance/παράδεισος/