Το Outlook Festival είναι το μεγαλύτερο μουσικό Bass Music & Culture Festival στην Ευρώπη. Αντικείμενο του κυρίως ήχοι που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reggae, Dub, Dubstep, HipHop, Breaks, Drum’n’Bass.

Λαμβάνει χώρα εδώ και 8 χρόνια στο τέλος κάθε καλοκαιριού στην Pula της Κροατίας, διαρκεί τέσσερις ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με αποκορύφωμα το event που γίνεται στο εγκαταλειμμένο Ρωμαϊκό οχυρό. To φετινό Outlook θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και το Line Up του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, φιλοξενώντας πάνω από 200 κορυφαίους καλλιτέχνες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Damian Marley, Slum Village, Joey Badass, RA The Rugged Man, Afro, Artful Dodger, Norman Jay, Goldie, Andy C, Noisia, Jah Shaka, Roni Size, High Contrast, Congo Natty, Mala, Mad Professor, Kode9, Ikonika και πολλούς άλλους.

Ως επίσημος συνεργάτης του φεστιβάλ στην Ελλάδα, η Innersense productions παρουσιάζει το Outlook Festival 2016: Official Athens Launch Party, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο six d.o.g.s. Tο event θα φιλοξενήσει τον ήχο του Outlook Festival στο Gig space και η είσοδος θα είναι συμβολική στα 5 ευρώ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να γνωρίσουν την κουλτούρα του μπάσου και των Breakbeats.

Headliner θα είναι ο Βρετανός resident του Outlook Festival, Blazin’, ο οποίος είναι και resident στο main room των ιστορικότερων και καλύτερων Drum’n’Bass Club Events στον κόσμο, των Warning.

Μαζί του θα βρεθούν οι Έλληνες εκπρόσωποι του Bass ήχου, Junior SP., Cryogenics και Boycott, ενώ hosts στα μικρόφωνα της βραδιάς θα είναι το δίδυμο των MC’s Twinsanity.