Το About, συνεχίζοντας την παρουσία του στον χώρο των digital και Media arts, παρουσιάζει την πρώτη παραγωγή υβριδικής τέχνης της δημιουργικής του ομάδας…

… στις 7 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2012.

Πρόκειται για το 3D adventure game, OURFIRG, ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό project που υπερβαίνει τις κατηγοριοποιήσεις. Κύρια έμφαση έχει δοθεί στον συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών και ειδών έκφρασης, ενώ επιχειρείται η υπέρβαση των προκαθορισμένων ορίων ανάμεσα στην τέχνη, τον πειραματισμό, την συμμετοχή και την διάδραση, ανάμεσα στις καθιερωμένες τέχνες και τις αναδυόμενες, αλλά και την σχέση της τέχνης με την πολιτισμική βιομηχανία.
 

Το OURFIRG βρίσκεται στο στάδιο του working prototype. Για την “χρηματοδότησή του από το πλήθος – crowd funding” υποβλήθηκε και έγινε αποδεκτό (ένα από τα λίγα στην χώρα μας) από την πολύ γνωστή πλατφόρμα crowd-funding, Kickstarter (New York Times / the year in ideas 2009 & TIME / Best Inventions of 2010). Τα project που εισάγονται σε αυτήν την “όλα ή τίποτα” πλατφόρμα, υποστηρίζονται / χρηματοδοτούνται (crowd funding) από φίλους, οπαδούς ή το κοινό με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη. Στην πλατφόρμα αυτή συμμετέχουν ανεξάρτητοι κινηματογραφικοί παραγωγοί, παραγωγοί ψηφιακών τεχνών, καλλιτεχνικές ομάδες και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των πολιτισμικών προϊόντων.
 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με τους παρακάτω τρόπους:
 χρηματοδότηση από 1$ – …. / έως 4 Αυγούστου στο Kickstarter http://kck.st/N1sW3S
 like στο Facebook http://facebook.com/Ourfirg
 follow στο Twitter, http://twitter.com/Ourfirgή
 απλά, προωθώντας το μήνυμα αυτό σε όποιον πιθανά ενδιαφέρεται.
 

Έσοδα από την εμπορική εφαρμογή του Ourfirg θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες του Χώρου Πολιτισμού ABOUT:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Στα πλαίσια του project OURFIRG γίνεται πρόσκληση σε εικαστικούς, graphic designers, 3D artists ή άλλο για να συμμετέχουν στο project.