Η Show What παρουσιάζει μία άκρως χορευτική βραδιά με disco αναφορές, punk ξεσπάσματα, pop αίσθηση και dance beats με τους Poni Hoax, Juan Maclean και Amateur Boyz!

Οι Poni Hoax λέγεται από τον διεθνή μουσικό Τύπο πως είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Γαλλία μετά τους Air και τον Serge Gainsburg, Η εμφάνισή τους, το καλοκαίρι στο Synch, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό με αποτέλεσμα να επαληθευθούν οι παραπάνω δηλώσεις. Οι Poni Hoax δημιουργήθηκαν το 2001 και προωθούν την electro σκηνή. Άλμπουμ τους : She’s On The Radio, Images Of Sigrid

Αν και παλιός μουσικός ο Juan Maclean έγινε ευρύτερα γνωστός με το άλμπουμ Less Than Human που κυκλοφόρησε από την DFA Records το 2005. Η ιστορία του θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο καθώς ο Maclean ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’90 με το γκρουπ Six Finger Satellite. Disco beats, electro μελωδίες και punk κιθάρες καθορίζουν τον ήχο του γκρουπ, που την εποχή εκείνη ακουγόταν σαν μία εκτός τόπου και χρόνου ηχητική διαταραχή. Η μουσική ευφυία του Maclean ήταν αυτή που τον ισοπέδωσε ολοκληρωτικά φέρνοντας τους Six Finger Satellite πάνω από μια δεκαετία μπροστά από την εποχή τους και άρα εκτός συναγωνισμού μέσα στο grunge κατεστημένο.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει τόσο τη μουσική όσο και τον εαυτό του και να αποτραβηχθεί στην επαρχία προσπαθώντας να συνέλθει από την απογοήτευση και να ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Το πλήρωμα, όμως, του χρόνου ήρθε και με τη βοήθεια του φίλου και συνεργάτη του, James Murphy (ιδιοκτήτη της DFA και μέλος των LCD Soundsystem), επανήλθε πλήρως στη μουσική και στη ζωή.

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα θα επιδοθεί σε ένα dj set παντός καιρού, αλλά και σε ένα laptop live set με τις κορυφαίες στιγμές της acid house σκηνής.

Οι Amateur Boyz  έρχονται για να δώσουν πνοή στα parties .Τα περίφημα Amateur Parties ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια, σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια και έγιναν talk of the town όταν κατέλαβαν το χώρο της ρώσικης ντίσκο, γνωστή και ως Disco Meteorit.

Στη συνέχεια, τα Amateur parties εξαπλώθηκαν στα πιο ασυνήθιστα και απόκρυφα μέρη της Αθήνας (πολωνική ντίσκο, σινέμα, strip clubs), συνοδευόμενα από ένα άκρως ενθουσιασμένο και αυθόρμητο κοινό με κοινή συνισταμένη τον ξέφρενο χορό. Οι μουσικές τους επιλογές μπλέκονται κάπου ανέμεσα στο no wave και το italo disco, τo funk punk και το acid house, ενώ από τα πάρτι τους δε λείπουν οι guest Djs όπως οι Tronik Youth, Punks Jump Up, Joakim, Headman, Shir Khan και πολλοί άλλοι.