Δύο κορυφαίοι ζωγράφοι της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας ο Ισλανδός Errό και ο Βέλγος Jean-Jacques Deleval παρουσιάζουν για πρώτη φορά από κοινού την δουλειά τους στην Ελλάδα!

 Ο Errό ,ακάματος αρχειοθέτης του χάους, έχει ως βάση του τον κόσμο των κόμικς. Με αληθινή ευλάβεια ξεφυλλίζει, κόβει, αρχειοθετεί, τα περιοδικά, τις αφίσες, τις ειδήσεις, όλα όσα ενεργοποιούν την έμπνευση του. Το έργο του κατοικείται από μορφές αλλόκοτες, ερωτικές, αιματοβαμμένες, φρικτές και παιδιάστικες: πολιτικοί οίκοι, ξεγυμνωμένες στάρλετ, πολεμιστές από την επιστημονική φαντασία, μαριονέτες, μηχανόβιες, μασκοφόρες, τέρατα με κορμό ερπετών και εντόμων, γελοιογραφίες κάθε λογής.
 
Ο Jean-Jacques Deleval,  έχει ως βάση του φωτογραφίες pin up, μερικές από τις οποίες μας είναι πολύ οικείες, καθώς και εικονογραφήσεις  του κλασικού και πάντα διαχρονικού Μίκυ Μάους ή της θηλυκής ομολόγου του.  Χρησιμοποιεί στη συνέχεια τη σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και ως σύγχρονος μάγος δημιουργεί στον υπολογιστή υπέροχες σέξυ Betty Boop, ξαναϊδωμένες με μεγαλύτερη λάμψη, προκλητικές Minnie και θελκτικές pin-ups, σκανταλιάρες και αισθησιακές, που επιφανειακά μόνο θυμίζουν το γνήσιo ύφος των αμερικανίδων pin-up. Η λεπτοδουλειά του Jean-Jacques Deleval τις έκανε να περάσουν από την άλλη πλευρά του καθρέπτη. Αυτήν του απόλυτου μοντερνισμού και της φαντασίας. Όλες οι pin-ups του είναι σημερινές.

Η κοινή τους έκθεση θα φιλοξενηθεί  στην αίθουσα Fine Arts-Καπόπουλος  με θέμα  Never on Sundays (Errό) και Betty Boop and co (Deleval).