Ένα chill, bass-heavy alternative electronic κομμάτι για τις ανασφάλειες, την αβεβαιότητα και το άγχος των ανθρώπων όταν αυτοί «αναπνέουν» τις (και από τις) σκέψεις των άλλων.

Το ORANGE είναι το πέμπτο τραγούδι από τη συλλογή ‘SWIM’, μια σειρά κυκλοφοριών με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, εστιασμένη σε κοινωνικές ιστορίες.

Το τραγούδι, με αφηγηματικά χαρακτηριστικά και ατμοσφαιρική κορύφωση, είναι η αντανάκλαση μιας γενικής τάσης στη σύγχρονη κοινωνία μας. Οι άνθρωποι αναζητούν επιβεβαίωση από τους άλλους και έχουν εμμονή με τις σκέψεις και τη συμπεριφορά ουσιαστικά ξένων ανθρώπων.

Το ORANGE κυκλοφορεί με ένα Music Video, το οποίο επιχειρεί να απεικονίσει τις ανασφάλειες και τα άγχη ενός ατόμου τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στη φαντασία του.

Fun Fact: Το όνομα του ORANGE, ουσιαστικά σημαίνει “πορτοκάλι” και έχει μια αστεία ιστορία. Την ημέρα πριν γραφτεί, η Αμάρια είδε στον ύπνο της πως στην μπροστά δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου υπάρχει ένα πορτοκάλι, και πως αν το βγάλει θα σκάσει η ρόδα-όπως και έγινε. Την επόμενη ημέρα, όπως ήταν στο αυτοκίνητο όλη η μπάντα, έσκασε η ίδια ακριβώς ρόδα δύο τετράγωνα μακριά από ένα βουλκανιζατέρ. Έτσι, οι Ānemi είπαν πως όποιο τραγούδι γραφτεί εκείνη την ημέρα θα ονομαστεί πορτοκάλι!

Λίγα λόγια τα τους Ānemi:

Οι Ānemi, μια μπάντα Indietronica/Electro-Pop, είναι μια ομάδα νέων δημιουργικών μουσικών. Με βάση την Αθήνα, χαρακτηριστικό τους είναι η ευελιξία τους ανάμεσα στα είδη, η δημιουργία χωρίς όρια και χωρίς κανόνες.

Τα τρία κύρια μέλη είναι:

Amaria – Φωνή/μουσική
Chop Juggler – Παραγωγή
JLogo – Κιθάρα

Χαρακτηριστικό των Ānemi, είναι το ονειρικό vibe του flow των τραγουδιών τους και, όπως συμβολίζει και το όνομά τους, πειραματίζονται συνεχώς με νέες ιδέες και ήχους.

Το πρώτο τους EP “SWIM” θα είναι σύντομα διαθέσιμο ψηφιακά κομμάτι-κομμάτι, καθώς το κάθε single θίγει και ένα διαφορετικό κοινωνικό ζήτημα.