Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη σε συνεργασία με το Καφέ Κήπος στη Χίο ,παρουσιάζει τη Σοφία Παπαζογλου στο τραγούδι και τους Duo Crama. Οι τρεις εξαιρετικοί μουσικοί ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις σε μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη μουσική παράσταση .

Η παράσταση είναι ένα πάντρεμα μελωδιών και τραγουδιών από τα βαλκάνια, τη τζαζ, τα λαϊκά μας και την ανατολή όπως αναδύονται από τη δισκογραφία τους και τα αγαπημένα τους τραγούδια μες στο χρόνο.

Η βραδιά περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών όπως από την τελευταία συνεργασία της Σοφίας με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και το δίσκο Πέμπτη απόγευμα, από τον πρώτο της δίσκο σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη μέχρι την πρόσφατη συμμετοχή της στο δίσκο Καλό ταξίδι του γκρουπ Μακρινά ξαδέλφια. Από τη συνεργασία του Ντασο Κούρτι με το Γιώργο Νταλάρα και το δίσκο Έρημα χωριά αλλά και ένα ορχηστρικό του Βασίλη Κετεντζόγλου που περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο 2 του Νίκου Ξυδάκη.

Τα τραγούδια εκτός του ρεπερτορίου τους έχουν επιλεχθεί με γνώμονα το ότι  ακούγονται όλο και σπανιότερα στις μέρες μας στις μουσικές σκηνές και τα μαγαζιά. Έτσι θα ακουστούν η Παναγία των Πατησίων (Χατζιδάκι-Γκάτσου), τα περβόλια (Μίκη Θεοδωράκη), πρωτομαγιά (Σαββόπουλου), τζαζ κομμάτια όπως το cry me a river, τραγούδια νεότερων συνθετών του έντεχνου αλλά και παλιά κλασικά λαικά και παραδοσιακά που κυλούν το ένα μετά το άλλο στις καρδιές και τα χείλη και φτιάχνουν μια μεγάλη παρέα που τραγουδά μαζί τους.