Το πάρτι του Mainstream αυτό το καλοκαίρι γίνεται στο Τείχος των Εθνών στο Ολυμπιακό Στάδιο. Pink, Avril Lavigne, Tori Amos, Rasmus, James, Air και Sugarbabes. Ενα μεγάλο φεστιβάλ στις 17, 18 & 19 Ιουλίου.

Το φετινό καλοκαίρι είναι θερμό ή καλύτερα καυτό από μουσικές εκδηλώσεις. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής παρελαύνουν από την Ελλάδα και προβληματίζουν τους μουσικόφιλους για το που πρέπει να \”επενδύσουν\” τα χρήματα τους ώστε η \”απόσβεση\” της διασκέδασης να είναι αντάξια των προσδοκιών.

Πολλά τα φεστιβάλ, λοιπόν, αλλά σίγουρα όχι ίδιας αξίας. Κάποια ξεχωρίζουν αν μη τι άλλο για τη φρεσκάδα των ονομάτων που φιλοξενούν. Το Fly Beyond Festival είναι από αυτή την άποψη, ίσως, η πιο ξεχωριστή εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού.

Οι φαν του Mainstream έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς το ερχόμενο τριήμερο στο Τείχος των Εθνών στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα εμφανιστούν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόμα της σύγρονης μουσικής όπως οι: Pink, Avril Lavigne, Tori Amos, Rasmus, James, Air και Sugarbabes.

Το πιο νέο, πιο ανατρεπτικό, πιο μεγάλο mainstream Ολυμπιακών διαστάσεων φεστιβάλ, όχι μόνο φιλοδοξεί να ταράξει ι τη θερινή ραστώνη, αλλά και να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals.

Ονόματα-δυναμίτες που προκαλούν κρότο σε κάθε τους εμφάνιση, πατούν το πολυπόθητο πόδι τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σε ειδική σκηνή και περιμένουν το θερμό αθηναϊκό κοινό υποσχόμενα μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Εσείς ακόμα εδώ είστε?

INFO

Τείχος των Εθνών, ΟΑΚΑ
Τρίτη 17 Ιουλίου: Avril Lavigne και The Rasmus
Τετάρτη 18 Ιουλίου: James, Air και Tori Amos
Πέμπτη 19 Ιουλίου: Pink και Sugarbabes

* Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis, σε όλα τα Village Cinemas και στην Ticketnet.gr