Το Gagarin θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Κολυμβητές για μια διαφορετική μουσική βραδιά,…

… το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013. Το Opening Act θα κάνει o Lolek.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ή «Κασμάδες», ή «Καθετήρες», ή «Μπυτζάμες» κλπ., σε φόρμα, ακμαίοι ακόμη και διαθέσιμοι, άπαντες όσοι διασώθηκαν, ή λίμνασαν, ή διατηρήθηκαν, ή διείσδυσαν εντός κλπ, μέσα στο φθοροποιό χρόνο και κάποιοι άλλοτε μέσα κι άλλοτε έξω, έρχονται για μία μόνο βραδιά στο Gagarin, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2013 . Μια βραδιά μέχρι τελικής πτώσεως, αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα, κάθε φορά φαντάζει σαν τελευταία. Βέβαια αυτό αποτελεί και προϋπόθεση για την εξασφάλιση μιας συνέχειας. Οπότε, στο Gagarin στις 26 Ιανουαρίου με πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, αφού στις τελευταίες τους εμφανίσεις παρουσιάζουν τραγούδια της δισκογραφίας τους που δεν αγγίξανε ποτέ ζωντανά, αλλά και άλλα φρέσκα-φρέσκα, άλλα επίκαιρα κι άλλα ανεπίκαιρα, γι’ αυτό ίσως ακόμη πιο επίκαιρα.

Παρόντες θα είναι οι Μπάμπης και Χάρης Παπαδόπουλος (κιθάρα-μπουζούκι), πρώτοι στην κατάταξη λόγω της διπλής εμφάνισης του επωνύμου τους-και κατά ηλικιακή σειρά οι υπόλοιποι Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο, κλαρίνο), Κώστας Βόμβολος (ακκορντεόν και λίγο ίσως τραγούδι) και ο νεαρός Ντένης (Διονύσιος) Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι) σε ημιέκτακτη συμμετοχή.

Τη βραδιά θα ανοίξει με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, ή θα επινοήσει, ο Λόλεκ.

Το τέλος του 2012 βρίσκει το Λόλεκ με 9 νέα ηχογραφημένα τραγούδια με punk ενέργεια και ρεμπέτικη καταβολή, τα οποία μόλις ολοκλήρωσε. Έχουν προηγηθεί στα τέσσερα χρόνια της “επίσημης” παρουσίας του στη μουσική δύο δίσκοι (“Alone”/2009, “Αχινός/2011″), διασκευές, συναυλίες και συνεργασίες. Το Γενάρη του 2013 είναι έτοιμος να εμφανιστεί στο Gagarin με τη μπάντα του και φήμες λένε ότι αναμένεται να βάλει φωτιά στα τραγούδια του, παλιά και νέα, με ηλεκτρισμένες κιθάρες, δυνατά ντραμς και ανυπάκουα μπουζούκια. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα συναντηθεί στη σκηνή με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τους Χειμερινούς κολυμβητές, οι οποίοι θα σηκώσουν άνεμο και θα τα σαρώσουν όλα!