Τα άγρια αγόρια, δηλαδή, οι Wedding Singers, ετοιμάζονται να “αστράψουν” για ακόμα μια φορά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Δυο φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ plus, τις Πέμπτες 29/12 και 5/1 με τη συμπαράσταση του αγαπημένου μας Jumping Fish, για να νιώσετε στο πετσί σας τι ακριβώς σημαίνει χορευτική μουσική 90s και πως μπορεί να συμβεί ένα μουσικό-χορευτικό ψυχοθεραπευτικό show.

Γεμίστε τις τσέπες σας με αστερόσκονη, φορέστε ότι πιο glamorous έχετε και κοπιάστε στο dancefloor του ΙΛΙΟΝ plus, όπου νέοι, γέροι, προλεταριάτο και άρχουσα τάξη, αγόρια, κορίτσια, άσπροι, μαύροι, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, οι του “si” και οι του “no” (ένεκα της ημέρας) θα γίνουν ένα τρελό χορευτικό γαϊτανάκι.

Ελάτε στο μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης, για να έχετε μετά να το κουβεντιάζετε στα παιδιά σας.

* Οι Wedding Singers είναι μία dance/ pop/ rock/e lectronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από την δεκαετία του ’90, με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing. Έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το ΑRΚ, το Ejekt (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys), έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς … γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους!), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποίησαν το πρώτο μεγάλο τους live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Τον Οκτώβριο του 2015 με το τραγούδι τους «Εlectric Wire» κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικές τους συνθέσεις, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…