Οι Sonics ιδρύθηκαν το 1960 στην Τακόμα των Ηνωμένων Πολιτειών και θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα όλων των εποχών. Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη δημιουργία όσο και στην εξέλιξη της Rock μουσικής, διαμόρφωσαν μουσικές τάσεις και θρυλικά ονόματα όπως οι Nirvana, ο Bruce Springsteen και οι White Stripes τους συγκαταλέγουν στις σημαντικότερες επιρροές τους.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης επαναδραστηριοποίηση τους, οι Sonics επισκέφτηκαν τη χώρα μας και έδωσαν τη δυνατότητα στους χιλιάδες φίλους τους να τους απολαύσουν ζωντανά. Το 2015 επέστρεψαν και δισκογραφικά κυκλοφορώντας νέο album μετά από μισό περίπου αιώνα, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και απέδειξε ότι οι Sonics δεν επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος, αλλά δηλώνουν παρών και έτοιμοι να προσφέρουν στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, άνθρωποι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά ένα θρυλικό συγκρότημα, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με κομμάτια σταθμούς όπως το “Have Love, Will Travel”, το “Strychnine”, το “Cinderella”, το “Psycho” και το “The Witch” σε μια συναυλία που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Guests οι 7odds!

Από το 2013, μια παρέα από πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες γράφουν και παίζουν μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία, ατελείωτα roadtrips και άλλα cult σκηνικά του μυαλού τους, για να τις μοιραστούν με τον καθένα ο οποίος είναι αποφασισμένος να αντισταθεί να εξελιχθεί σε ένα χαζό ρομπότ. – Rock’n’Roll