Στο Cabaret Voltaire και φέτος η ομάδα Θεώρηση επαναλαμβάνει τη μουσική παράσταση Μόλις θυμούμαι πια τους ποιητές, με καινούργια μελοποίηση των ποιημάτων από τη Σωτηρία Κολόζου.

Ο Κωνσταντίνος Καβάφης συναντάει στην Αλεξάνδρεια του περασμένου αιώνα τον Ναπολέοντα Λαπαθιώτη κι αφήνει στην ψυχή του νέου ποιητή το στίγμα του.

Κι εκείνος πολύ αργότερα, όταν πια έχει πάρει την απόφαση ν’ αυτοκτονήσει επικοινωνεί νοερά μ’ ένα άλλο αυτόχειρα τον Κώστα Καρυωτάκη. Ανάμεσά τους, η τρυφερή, ευαίσθητη κι επαναστατική Μαρία Πολυδούρη.

Παίζουν οι Γιώργος Γιανναράκος, Αγγελική Δέλλα, Σωτηρία Κολόζου και Μαίη Σεβαστοπούλου. Το σενάριο είναι της Μαίης Σεβαστοπούλου.

Επίσης, το Cabaret Voltaire πραγματοποιεί σεμινάρια, σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεώρηση και καλεί όσους ενδιαφέρονται να κάνουν σεμινάρια για οποιαδήποτε μορφή τέχνης και για όσο διάστημα ο κάθε καλλιτέχνης κρίνει σκόπιμο, να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να ενημερώθουν σχετικά με τους όρους συνεργασίας.

Πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε από την κα Μαίη Σεβαστοπούλου, στα τηλέφωνα 210 8829469 και 6974408016, στο e-mail: [email protected] και την ιστοσελίδα http://www.theorisi.gr/.