Οι Penny & The Swingin’ Cats συναντούν τον Adam Levy, τον εκπληκτικό Αμερικανό μουσικό και τραγουδοποιό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία συναυλία στο Half Note την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014.

   
Οι «Penny & The Swingin’ Cats» συναντούν για πρώτη φορά επί σκηνής τον Adam Levy, έναν Αμερικανό καλλιτέχνη που έρχεται στην χώρα μας για πρώτη φορά. Οι αγαπημένοι γάτοι της ελληνικής μουσικής σκηνής, με την θετική τους ενέργεια, με την ζωντάνια και το ξεχωριστό στυλ που έχει αγαπήσει το κοινό μέσα από τα πολυάριθμα live τους, με τα «jazz γούστα» και την αγάπη για το ρετρό, το οποίο έγινε και ο τίτλος του πρώτου τους mini album, κάνουν αυτήν την φορά μια διαφορετική πρόταση.

O Adam Levy, ένας εκπληκτικός μουσικός, κιθαρίστας και συνθέτης, γνωστός από τις συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας, όπως οι Norah Jones (συνεργάστηκαν στα τρία πρώτα album της), Tracy Chapman (New Beginning), Amos Lee (Amos Lee), Ani DiFranco (¿Which Side Are You On?), Anaïs Mitchell (Young Man in America), έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μίνι περιοδεία σε 2 διαφορετικές πόλεις.

Οι Penny & The Swingin’ Cats θα συναντηθούν με τον Adam Levy στην Αθήνα στις 13 Μαρτίου και λίγο νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου.

Στο πρώτο μέρος oι Penny & The Swingin’ Cats θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον δίσκο τους ΡΕΤΡΟ, γνωστά αγαπημένα τραγούδια όπως το «Χθες το βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη, το “Coucou” του Django Reinhardt σε ελληνική απόδοση στίχων από την Penny Μπαλτατζή, ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενό δίσκο τους όπως το «Εξωτικό Χαρμάνι», που ήδη έχει ξεχωρίσει, και κάποια ακόμα.

Ο Adam Levy θα παρουσιάσει τραγούδια από τη δισκογραφία του ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος θα παίξει μαζί με τους Penny & The Swingin’ Cats κομμάτια από την δισκογραφία της Norah Jones με αποκορύφωμα το “In the Morning”, το οποίο είναι προσωπική σύνθεση του Adam Levy και θα το ερμηνεύσει η Penny Μπαλτατζή.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αυτή τη συνεργασία επί σκηνής και να ζήσουμε δύο βραδιές γεμάτες soul & country μπαλάντες.  

Οι συναυλίες αυτές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα JAM pedals.

www.jampedals.com