Το ελληνικό grunge dirty pop, punk σχήμα από την Πάτρα θα δώσει μια συναυλία στο An Club

… την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στο πλαίσιο του Fuck OFF tour!

Το κατεξοχήν ελληνικό grunge dirty pop, punk σχήμα, έρχεται από την Πάτρα με αυστηρά τριμελή διάταξη και με την καθοδήγηση του Rat Messiah, ετοιμάζει μια σειρά από εμφανίσεις που συμπίπτουν με το τέλος του έτους και του κόσμου..

Ωμοί και πεινασμένοι, με νέα κομμάτια αλλά και παλιότερες συνθέσεις, μην τους χάσετε! Το σχήμα που έχει πλέον γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα για τα εκρηκτικά live σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση!!

Σημείωμα εκ μέρους της μπάντας:
«Σας ενημερώνουμε οτι οι εμφανίσεις των MONOVINE θα είναι οι τελευταίες με την παρούσα σύνθεση. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και τις όμορφες στιγμές και ελπίζουμε να σας δούμε στα εναπομείναντα live της περιοδείας. Tο κλείσιμο ενός κύκλου, η αρχή ενός καινούριου! Θα τα πούμε στη συνέχεια..»

Support acts :  Puta Misery and Barstow Deadbeat

Λίγα λόγια για τους Puta Misery:
To ανερχόμενο τριο των Puta Misery αψηφά με συνέπεια την κακοκεφιά και τη σοβαρότητα, από τις αρχές του 2011. Η σύνθεση του σχήματος με τον Pro στο μπάσο, τον Jason στην κιθάρα και μετέπειτα όταν έδεσε ο Manos G στα ντραμς, αποτέλεσε ‘στέγη’ για την αγάπη τους για τη μπύρα, την punk rock/garage μουσική και το χαβαλέ , επι σκηνής και εκτός. Με εκτελέσεις κομματιών NOFX, Lagwagon, Green Day, Blink 182 και με εμφανίσεις πλάι στους Subways (Κύτταρο Μαίος 2012) και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν και στο ευρύ κοινό τις δικές τους συνθέσεις.


Λίγα λόγια για τους Barstow Deadbeat :

Οι Barstow Deadbeat ιδρύθηκαν τον Σεπτέμβρη του ’09 από τους Κωστή (Ben / κιθάρα, φωνή), Λεωνίδα (Leo / κιθάρα, φωνή), Πάνο (El Gatto / μπάσο) και Στυλιανό (Stys / drums) με αγάπη στον κιθαριστικό rock/stoner ήχο. Η μπάντα βρέθηκε από νωρίς στη σκηνή, παραμένοντας ως τώρα αφοσιωμένη στην απόδοσή της σε live. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως  Nightstalker, Planet of Zeus, Down n’ Out, Beyond Perception, Lucky Funeral, Routes, Anal Veritas, Mamma Kin κλπ σε χώρους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας.

Μετά από έναν χρόνο κοινής πορείας, η μπάντα δουλεύει τις δικές της συνθέσεις, έχοντας ήδη ηχογραφήσει κάποια πρώτα κομμάτια για demo και πάντα σε ετοιμότητα για να βρεθεί live στη σκηνή!

Η σύνθεση των μελών των Barstow Deadbeat:
Spyros // φωνή
Kostis Ben // κιθάρα
Leo // κιθάρα
Antonis // μπάσο (τον αντικαθιστά ο Xenofon λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων!)
Vaggelis // drums