Οι Megavat και η Αναστασία Μπάστα θα παρουσιάζουν live στον Πολυχώρο Διασκέδασης Ghost House ένα πλούσιο ροκ και ποπ πρόγραμμα, με προσωπικές

και όχι μόνο επιτυχίες. Κάθε Σάββατο του Οκτώβρη.

Οι Megavat σχηματίστηκαν σαν μουσική εξέλιξη των Γένεσις, όταν ο ιδρυτής τους Βασίλης Μερζιώτης συναντήθηκε με την Ειρήνη Μωβιά τον Μάρτιο του 2008 και αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους για τη μουσική.

Τον Ιούνιο του 2008 μπήκαν στο στούντιο ξεκινώντας τις ηχογραφήσεις για ένα δυνατό pop album με rock επιρροές και r’n’b στοιχεία σε στίχους και μουσική του Β.Μερζιώτη. Ο δίσκος ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Γ.Νταλάρα και κυκλοφόρησε το Μάιο του 2009 από τη Lyra με τίτλο «Χορεύεις με το διάβολο». Ιδιαίτερα σημαντική στη δημιουργία του album ήταν και η συμμετοχή του Μηνά Γανωτίδη.

Οι Μegavat πραγματοποίησαν μια σειρά εμφανίσεων πανελλαδικά στα πλαίσια της προώθησης του νέου δίσκου με συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως αυτά του Άρδα μαζί με Φ.Δεληβοριά και Μ.Ρασούλη , του Αλφειού με Γ.Αγγελάκα και του Δήμου Τυχερού μαζί με τους Magic de spell. Εμφανίστηκαν επίσης τηλεοπτικά στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Έχουν εμφανιστεί σε κάποιες από τις σημαντικότερες σκηνές της Αθήνας όπως Σταυρός του Νότου και Αρχιτεκτονική και σε πολυάριθμα live stages σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργασίες – highlights: B. Καζούλης, Μ. Χατζηγιάνης (support Άρδας 2007), Alice Cooper Band

Tο τραγούδι «Σε θέλω» από τον δίσκο «Σαν ξωτικό» των Γένεσις αποτέλεσε ραδιοφωνικό hit και το ομώνυμο videoclip προβλήθηκε σημαντικά από τα μουσικά κανάλια.

Το Mάρτιο του 2011 κυκλοφόρησε από τη Lyra το νέο τους digital single «Άνοιξέ μου» το οποίο οπτικοποιήθηκε από τον Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Δισκογραφία

«Σαν ξωτικό» (Γένεσις) , 2006
«Χορεύεις με το διάβολο» , Lyra 2009
«Άνοιξέ μου» digital single , Lyra 2011

Αναστασία Μπαστα

Οι σπουδές της πάνω στη μουσική ξεκίνησαν από την σχολική χορωδία και από εκεί τα επόμενα βήματα ήταν, μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας σε ωδείο και σε δασκάλες της Λυρικής Σκηνής ,τα οποία και συνεχίζει με την νυν δασκάλα της Νατάσσα Τσίρου. Μαθήματα κρουστών, αργότερα και μαθήματα κιθάρας και τέλος μαθήματα χορού. Συνεργάστηκε και εμφανίστηκε με καλλιτέχνες και σχήματα όπως  Pink Panther, Undertaste,  Γένεσης ,λaternative, Chatterbox, Μιχάλη Κακέπη, Μαντώ, Charms,Telos Epoxis ,L.I.M.E και άλλους σε μουσικές σκηνές όπως Architecture Rock Café, 5/4, Όνομα Του Ρόδου, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Κύτταρο, LAZY Club, Jasmine, Underworld, Revenge Of Rock,Ghost House, Γυάλα κ.α. Έχει πραγματοποιήσει  mini περιοδεία στην Κρήτη με το γυναικείο σχήμα Chatterbox, και τηλεοπτικά  την έχουμε δει στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ηχογραφεί την δική της προσωπική δουλειά, την οποία και θα παρουσιάζει live με το μουσικό σχήμα της NoΫa, σε ύφος altenative, pop-rock με new rock και electro στοιχεία! Εμφανίζεται με τους Aima Starr μια Hard Rock μπάντα,που αποτελείται από ξεχωριστές rock προσωπικότητες και ταρακουνάνε τις μουσικές σκηνές της Αθήνας! Εμφανίζεται με τους Discover The Band,ένα άκρως μουσικοχορευτικό σχήμα, το οποίο έχει μόνο στόχο να ξεσηκώσει και να παρασύρει σε ατελείωτες 80’s βραδιές! Γράφει μουσική και πειραματίζεται σε διάφορα είδη (alternative,rnb,pop,μουσική κινηματογράφου κ.α),γράφει στίχους, αλλά και ηχογραφεί στο Home Studio όπου και γίνεται το pre-production για την δική της δουλειά αλλά και για φιλικά σχήματα με τα οποία συνεργάζονται κατά καιρούς.