Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ “Transitions“, έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum ‘n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.

M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge είναι η συνάντηση του ηλεκτρονικού και του ακουστικού ήχου με τη μορφή διάδρασης live electronics, live drumming και φωνητικών δημιουργώντας ετερόκλητα ηχητικά τοπία. Στις συνθέσεις τους εναλλάσσονται Drum ‘n bass, Dubstep και Trip hop στοιχεία, τα οποία οδηγούν τον ακροατή από μια τελετουργική εσωστρέφεια σ ένα εκστασιακό κρεσέντο. Τον Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ (Μeetings along the edge), ενώ τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησαν την δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με όνομα “Transitions”. Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε χώρους και σε φεστιβάλ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Dub FX, Dub Pistols και Τricky.

Οι M.A.t.E είναι οι Αδάμ Σιάγας στα live electronics, Θωμάς Κωστούλας στα drums και Μαρία Ελισσάβετ Κοτίνη στα φωνητικά.

FB page: https://www.facebook.com/meetingsalongtheedge/
Youtube: https://www.youtube.com/user/MeetingsAlongtheEdge
Soundcloud: https://soundcloud.com/m-a-t-e
Site: http://www.mate.gr/

LYD Quartet: Το LYD Quartet δημιουργήθηκε το 2016 από τη συνάντηση τεσσάρων μουσικών επί σκηνής. Με σταθερό όχημα τoν ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, εξερευνούν με τη χρήση των εφέ και του live looping, ηχητικές καταστάσεις με noise, post rock και ψυχεδελικά στοιχεία.

LYD Quartet: Σοφία Σαρρή: φωνή | Γιάννης Αναστασάκης: κιθάρα, loops, effects | Βασίλης Τζαβάρας: Fender Rhodes, loops | Γιάννης Νοταράς: ντραμς

https://www.youtube.com/watch?v=hUTH8EKv2ds
FB page: https://www.facebook.com/LYD.quartet/

UNREST Productions

Η Unrest Productions είναι μια νεοσύστατη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση – παρέα που δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικής έρευνας / δημοσιογραφίας και των καλλιτεχνικών παραγωγών. Αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες που κατά πως λένε “εμπνέονται από την εποχή τους, αντλούν από το παρελθόν και επιχειρούν να συμβάλλουν στην ανίχνευση του δρόμου για το μέλλον που αντιστοιχεί στην κοινωνική πλειοψηφία”. Δημοσιογράφοι, ερευνητές, καλλιτέχνες, σχολιαστές, εργαζόμενοι στην επικοινωνία και την οργάνωση παραγωγών (εγκλωβισμένοι οι περισσότεροι στην εργασιακή περιπλάνηση) που επιχειρούν να παρέμβουν και να δημιουργήσουν χωρίς φόβο αλλά με πάθος στη δημόσια σφαίρα.