Μουσικές με χρώματα και αρώματα από διάφορες γωνιές του κόσμου, από τους Los Dos O Mas,που κάνουν ποδαρικό στο Faust για το 2014, με την θετική ενέργεια, το κέφι, τη ζωντάνια και το πάθος που τους διακρίνει και που με άνεση μεταδίδουν στο κοινό τους σε κάθε live!

Οι Los Dos O Mas είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010 στο Αίγιο, με αρχικά δύο μέλη, τον Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Ενώνοντας τις μουσικές τους επιρροές, το πρώτο όνομα που δόθηκε στο συγκρότημα ήταν Los Dos, συμβολίζοντας την ύπαρξη των δύο ατόμων στο συγκρότημα. Στη συνέχεια η παρέα των Los Dos άλλαξε και πλαισιώθηκε και από άλλους μουσικούς, τους: Γρηγόρη Gobey (φωνητικά, mc), Ράνια Τόλη (φωνητικά), Πάνο Γιαλελή (ηλεκτρική κιθάρα, ukalele), Τάσο Παπαπάνο (ηλεκτρικό μπάσο) και τον Στέλιο Γαβριηλίδη (ντραμς). Με την συμμετοχή και των υπολοίπων η μπάντα μετονομάστηκε σε Los Dos O Mas που σημαίνει “οι δυο μας ή και περισσότεροι”.

Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από ποικίλα μουσικά είδη όπως: Reggae, blues, swing jazz, flamenco, funk, ska, rock, world music. Με κύριο χαρακτηριστικό τους τον σεβασμό και την αγάπη τους για την μουσική, καταφέρνουν να έχουν ένα διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής και τον έντονο στοχασμό, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας. Η εξαμελής μπάντα συνοδεύεται επίσης από την τέχνη της ζωγραφικής, έχοντας σε κάθε live την παρουσία ενός ζωγράφου (Jerry), που δημιουργεί επί σκηνής έργα πάνω σε καμβάδες και όχι μόνο!

Εκτός από τις δικές τους συνθέσεις, οι Los Dos O Mas παρουσιάζουν διασκευές σε γνωστά τραγούδια των: Manu Chao, Doors, Frank Sinatra, Nirvana, Iggy Pop, Nouvelle Vague, Gogol Bordello, Zaz, Ayo, Nneka, Gorillaz, Florence + The Μachine κ.ά.

“Mπορούμε να είμαστε εμείς, εσείς ή και περισσότεροι”Νίκος Καραχάλιος: κλασική κιθάρα

Τάσος Παπαπάνος: ηλεκτρικό μπάσο

Πάνος Γιαλελής: ηλεκτρική κιθάρα, γιουκαλίλι

Στέλιος Γαβριηλίδης: τύμπανα, κρουστά

Ράνια Τόλη: φωνητικά

Γρηγόρης Γκόμπυ: φωνητικά, mc

Jerry: Art painter