Οι Kollektiva επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου Club για ακόμη ένα live μαζί με τους φίλους τους.

Το live θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, στις 22.30.

KollektivA 1:

Κάπου ανάμεσα στις ενορχηστρώσεις μουσικο-θεατρικών παραστάσεων και τις ηχογραφήσεις του καινούριου τους δίσκου, οι KollektivA σκέφτονται να κάνουν ένα δυνατό Live για να περάσουν καλά με τους φίλους τους.

Και έτσι έπραξαν! Την Τρίτη 2 Απριλίου προσκαλούν όσους έχουν περισσεύματα ενέργειας και θέλουν επιτέλους να ακούσουν ροκ μουσική, στο club του Σταυρού του Νότου σε μια συναυλία γεμάτη έντονο ρυθμό, δυνατούς ήχους και ανεβασμένη διάθεση!

KollektivA 2:

Τι θα παρουσιάσουν στο club του Σταυρού; Αγαπημένα τραγούδια από τον πρώτο δίσκο τους, πιο πρόσφατες κυκλοφορίες όπως το «Σκάρτη Εποχή» που ακούγεται αυτές τις μέρες στα ραδιόφωνα, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους «Στρατιώτης του Κόσμου» ο οποίος θα είναι στα πρότυπα rock όπερας.

 Kollektiva αφίσα

KollektivA 3:

Κι αφού θα το κάνουν που θα το κάνουν για να περάσουν καλά εκείνοι και οι φίλοι τους, γιατί να μην καλέσουν και αγαπημένους μουσικούς να παίξουν μαζί μερικά τραγούδια;

Και έτσι έπραξαν. Από την επίσημη σελίδα των KollektivA στο facebook: www.facebook.com/kollektivagroup.greece μπορείτε να ενημερώνεστε ποιοι θα είναι οι εξαιρετικοί καλεσμένοι που θα συμβάλουν αποφασιστικά σε μια αξέχαστη βραδιά. Η λίστα ανανεώνεται διαρκώς!

Συντελεστές:

Θανάσης Χουλιαράς: τραγούδι

Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνές

Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα

Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνές

Γιώργος Παύλου: μπάσο

Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα

Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr