Οι “Jeepers Creepers” είναι μια ορχήστρα η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Χάρη στην αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Swing Jazz έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πολλούς χώρους εντός και εκτός συνόρων.

To 2021 είχαν την μεγάλη τιμή να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαική Ένωση. Έχουν συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες (Χάρης Ιωάννου,Stefan Vasnier,Katie Cosco,Μarc Devine,Dan Block,Gilad Atzmon) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob, Καλαμάτα lindy hop, Swing in Mexico, Pescara Swing, κ.α.. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ (Kardamili International jazz festival, Petit Paris d’ Athenes, Swing N’ Sail, Fougaro Jazz Festival, DjangoFest, Festival International de Hot Jazz Mexico κ.α.).

Πού θα τους βρείτε:

Στο ειδυλλιακό πέτρινο Αμφιθέατρο του Art Farm το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, κάτω απ’ την μαγευτική καλοκαιρινή πανσέληνο.

Οι Jeepers Creepers είναι οι:

Γιάννης Αρβανιτάκης: τρομπόνι
Αλέξης Στενάκης: κλαρινέτο
Ελισάβετ Μητσού: κιθάρα,φωνή
Χάρης Πανταζής: κοντραμπάσο
Σεραφείμ Τουρίκας: ντραμς

Το Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη είναι ένα πρότυπο πολιτιστικό αγρόκτημα στην Καλαμάτα. Η μοναδικότητα της φύσης συναντά την ανθρώπινη έμπνευση σε μια έκταση 5.500τ.μ. με δεντρόσπιτα, βιολογικούς λαχανόκηπους, παραδοσιακόυς ξυλόφουρνους, πέτρινο αμφιθέατρο, αίθουσα εκδηλώσεων και μουσική σκηνή.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της αγροτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, προσφέροντας εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Στο Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγείας για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε υπαίθριους χώρους. Τις ημέρες των εκδηλώσεων οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 για το κοινό. Καλό είναι η προσέλευση να γίνεται εγκαίρως, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην είσοδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις πραγματοποιείται τόσο ηλεκτρονικά, όσο και στα φυσικά καταστήματα. Παρακαλείσθε,να προμηθεύεστε εγκαίρως τα εισιτήρια σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε αγοράσει εισιτήριο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα πριν ξεκινήσετε για το Art Farm.