Το μεγαλύτερο dance event του 2012 για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη είναι γεγονός: Oι Infected Mushroon, ένα από τα κορυφαία dance …

συγκροτήματα του πλανήτη, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις: στις 16 Μαρτίου στην Αθήνα (Entertainment Stage) και στις 17 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη (Principal Club).

Από το 1999 όταν με το «Psycho» έφεραν την psytrance στο mainstream και την έκαναν ένα τα πιο εμπορικά dance είδη ως σήμερα που έχουν ξεπεράσει κάθε κατηγοριοποίηση, οι Infected Mushroom παραμένουν δίκαια στις κορυφές κάθε dance λίστας που σέβεται τον εαυτό της. Έχοντας πειραματιστεί όσο λίγοι καλλιτέχνες της χορευτικής μουσικής, κατάφεραν να ενώσουν τον dance και τον ροκ ήχο με μοναδικό τρόπο (συνεργασίες με τους Korn, Perry Farrell, κλπ). Όσο για τις live εμφανίσεις τους, είναι, στην κυριολεξία, απρόβλεπτες: dance πανικός, απίστευτο multimedia οπτικό υλικό, ροκ στυλ (drums, κιθάρες) και ο μοναδικός Duvdev στο μικρόφωνο. Χάος και ευφορία την ίδια στιγμή! Αυτό το live show θα απολαύσουμε και στις δύο εμφανίσεις τους τον προσεχή Μάρτιο!

Οι συναυλίες των Infected Mushroom σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι το απόλυτο gathering των danceheads της χώρας και θα συνοδεύονται από τα κορυφαία ελληνικά ονόματα του χορευτικού ήχου: στην Αθήνα, μαζί με τους Infected Mushroom θα εμφανιστούν ο Iraklis Mindphaser και ο Roni Iron. Στην Θεσσαλονίκη, ο Kreon και ο Doc.

INFECTED MUSHROOM (full live band)

+ Iraklis Mindphaser, Roni Iron (Αθήνα)

+ Kreon, Doc (Θεσσαλονίκη)