Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο «Ρυθμός Stage» την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.

Οι Group PάrΩdy, είναι μια παρέα έξι νέων μουσικών που με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Προτείνουν ένα μείγμα έντεχνου, ροκ και παραδοσιακού ήχου και τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα και στη δισκογραφία. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, με τον τίτλο «Παράξενοι καιροί». Ένας δίσκος συλλογικός και «χειροποίητος», με 11 τραγούδια σε παραγωγή του πολύπειρου Δημήτρη Μητσοτάκη («Ενδελέχεια»).

Στις 6 Μαΐου στο «Ρυθμός Stage» στην Ηλιούπολη οι Group PάrΩdy θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιέχει τα δικά τους τραγούδια, επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, αλλά και περάσματα στην παράδοση. Ένα live που θα προσπαθήσει να καταργήσει την απόσταση μεταξύ κοινού και σκηνής. Γιατί αυτοί οι «παράξενοι καιροί» θέλουν τις παρέες ενωμένες να τραγουδούν.

οι GroupPάrΩdy είναι οι:

Παναγιώτης Σκουλάς: λαούτο, φωνή Αντώνης Αυγουλλάς: ηλεκτρική κιθάρα Γιάννης Κονταράτος: βιολί Γιάννης Σιφναίος: ακουστική κιθάρα Αντώνης Τσάτσης: ντραμς Σταύρος Ράπτης: κοντραμπάσο