Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου τους Giardini Di Mirò στο An Club. Μαζί τους οι Dear Serotonin και The Lonesome Southern Comfort Company.

Μία νότα μπορεί να έχει πολύ σημαντική αξία. Αυτό διαφαίνεται χωρίς δεύτερες σκέψεις και μέσα από τη μουσική προσέγγιση των Giardini Di Miro οπού το πάντρεμα ήχων γίνεται με πολύ λεπτό και καλλιτεχνικό τρόπο, έτσι ώστε τελικά το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί καθόλου λανθασμένα και ταυτοχρόνως, μινιμαλιστικό και πολυδιάστατο.

Λίγες μπάντες επιχειρούν και πετυχαίνουν σε ένα τέτοιο κατόρθωμα με τη χαρακτηριστική ευκολία των πέντε Ιταλών, οι οποίοι άλλοτε ακροβατώντας ανάμεσα σε ένα καινούριο είδος σκοτεινής pop ευαισθησίας που δείχνει όμως να πηγαίνει και πολύ βαθύτερα και άλλοτε πίνοντας από το κοινό μουσικό ποτάμι από το οποίο έχουν μοιραστεί ήχους μπάντες όπως οι Piano Magic, Mogwai, The Black Heart Procession και Dredg, δείχνουν ξεκάθαρα να έχουν ένα ιδιαίτερο παρόν και μέλλον.

Με συνοδοιπόρους -εν μέσω ηχογραφήσεων του πρώτου τους full-length από τη CTS- τους πολλά υποσχόμενους Dear Serotonin και το θορυβώδες post-rock τους, όπου οι Sonic Youth συναντούν τους Mono, και τους προσωπικούς αλλά συνάμα απόμακρα ζεστούς, ακουστικούς post-folk ήχους των Ελβετών The Lonesome Southern Comfort Company, το line-up συνδυάζει ένα μουσικό καλειδοσκόπιο ήχων με κεντρικό γνώμονα τη τέρψη ακροατή.