Επιτέλους, η πολυαναμενόμενη βραδιά της 6ης Μάη πλησιάζει και μαζί της καταφτάνει 1η φορά στη χώρα μας και το σπουδαίο μέλος της ευρύτερης

κολεκτίβας των GY!BE, ESMERINE. Αυθεντικά μέλη των GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, A SILVER Mt ZION και SET FIRE TO FLAMES καταλαμβάνουν το Gagarin προκειμένου να συμπράξουν επί σκηνής και να παρουσιάσουν το σπουδαίο side project τους ESMERINE, δίδοντας ταυτόχρονα τη δική τους απάντηση στην ασύδοτη εκλογολογία και πραγματοποιώντας μια από τις σπάνιες όσο κι εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις τους.

Αμέσως μετά τη συναυλία στο Gagarin ακολουθεί “κλειστό” επίσημο After Show Party με το συγκρότημα παρόν στο Drugstore (Αραχώβης 10 και Ιπποκράτους 69, Εξάρχεια, τηλ.: 211-4015779), όπου οι Esmerine αναμένεται να πραγματοποιήσουν DJ set, meet and greet με τους οπαδούς και να υπογράψουν ό,τι τους φέρετε! Το εισιτήριο της συναυλίας εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στο Official Esmerine After Show Party στο Drugstore. Προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων προς 19 ευρώ έκαστο μόνο στο Drugstore και το www.ticketarena.gr. Επίσημη προπώληση σε όλα τα σημεία προς 22 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής ανήμερα της συναυλίας προς 25 ευρώ.

Το Gagarin θα είναι ειδικά διαμορφωμένο με περιορισμένο αριθμό καθήμενων μπροστά στη σκηνή -θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο.

Original members of GY!BE, A SILVER Mt ZION, SET FIRE TO FLAMES – ESMERINE:

– Μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα (06.05.2012 @ GAGARIN 205)
– Official after show party αμέσως μετά τη συναυλία @ THE DRUGSTORE (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779): DJ set από το συγκρότημα, meet and greet με τους οπαδούς, υπογραφές. Ελεύθερη είσοδος με απλή επίδειξη του εισιτηρίου από τη συναυλία.

ESMERINE [Montreal, Quebec, Canada]

Seating: front of stage-limited number | Standing