Το Half Note φιλοξενεί για μία συναυλία τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 τους Donnacello και την Τατιάνα Μανωλίδου.

Donnacello – «4 τσέλλα ως 4 φώνες», και η Τατιάνα Μανωλίδου στο τραγούδι, ξεκινούν ένα πλουραλιστικό ταξίδι έχοντας ως αφετηρία γνωστά μουσικά θέματα και τραγούδια από τον κινηματογράφο (H. MANCHINI), τη jazz (D. ELLINGTON), αγγίζοντας παράλληλα το tango (A.PIAZZOLLA) καθώς και πολλά αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη ροκ (SCORPIONS) και την έντεχνη σκηνή (Μ.ΠΛΕΣΣΑ, Μ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ), με κέλτικες και ανατολίτικες πινελιές…

Οι Donnacello δημιουργήθηκαν το 2009 και έχουν εμφανιστεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε μουσικές σκηνές όπως Μουσείο Μπενάκη, Concerto Cafe, στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ “Art for more” στη Θύρα Τέχνης στο Ψυρρή, Αίγλη Ζαππείου,Γκαλερί Δημιουργών και άλλες.

Donnacello: Μαρίνα Κισλίτσινα, Αριάδνη Πόλκα, Αναστασία Δεληγιαννάκη, Γιούλη Σούλα.

Στα κρουστά συμμετέχει o Aλέξανδρος Χρηστίδης.

Η Τατιάνα Μανωλίδου με σπουδές στο πιάνο και το τραγούδι, έχει δώσει πολλές συναυλίες στη Ελλάδα(Μενάνδρεια 2013 και άλλα) και την Κύπρο, έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ,(το πιο πρόσφατο, ’’Τatiana’s NIOVI’’ κυκλοφορεί από την αγγλική δισκογραφική εταιρεία RAVENHEART music) ενώ έχει γράψει μουσική για αρκετά θεατρικά έργα.Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ολλανδία το διπλό άλμπουμ Cleopatra,The Crown of Isis από τους Kayak, όπου συμμετείχε η Τατιάνα Μανωλίδου. Διδάσκει σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο Πυθαγόρειο.