Το Μουσικό Καφενείο «Στου Στράτου» παρουσιάζει μουσικές βραδιές με τους CONNAIS-TOI στις 12 & 19 Μαρτίου 2015 και QUARTETTO στις 20 Μαρτίου 2015.

CONNAIS-TOI

Οι Connais-toi σχηματίστηκαν από τη διάθεση τριών διαφορετικών σολιστών να πειραματιστούν και να εκφραστούν μέσα από μουσικά είδη πέραν της κλασσικής μουσικής. Μια λυρική σοπράνο – καθηγήτρια μονωδίας με σπάνιες περγαμηνές (Ελένη Μελισσίδη), ένας ταλαντούχος κιθαρίστας που παίζει πιάνο, αλλά και τραγουδά με εξαιρετική ευκολία (Διονύσης Σκούρτας), κι ένας πιανίστας με ρεπερτόριο που ξεκινά από το Μπαρόκ και φτάνει μέχρι τη τζαζ και τα πιάνο μπαρ (Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος) μεταφέρουν τη φιλία τους επί σκηνής, και διασκευάζουν γνωστά αλλά και λιγότερο γνωστά ελληνικά τραγούδια. Το αποτέλεσμα είναι ένας χαρακτηριστικός ήχος κι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο στυλ το οποίο έχει ήδη αρχίσει να τους ξεχωρίζει από το μέσο όρο της εγχώριας «έντεχνης» σκηνής.

QUARTETTO

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ! ΤΡΕΙΣ ΦΩΝΕΣ ΕΝΑ ΠΙΑΝΟ.

Μια εξαιρετική ομάδα θα φωτίσει μια διαδρομή με τραγούδια που όλοι αγαπάμε και πάντα τραγουδάμε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 10μμ, «στου Στράτου»

Τραγουδούν οι Πάνος Βαλσάμης , Ευδοκία Αδαμίδου και Δημήτρης Σαμαρτζής.

Στο πιάνο η Ελένη Μπελιμπασάκη.