Στις φλέβες τους κυλάει, κατά το ήμισυ, το αίμα των Cherokee. Σε μικρή ηλικία ταξίδευαν από καταυλισμό σε καταυλισμό, μαζί με τον πατέρα τους. Η μία μετακόμισε στη Μονμάρτη του Παρισιού, επιδιώκοντας μια καριέρα ως τραγουδίστρια της Oπερας, ενώ η άλλη σπούδασε γλωσσολογία και κοινωνιολογία.

Οι δυο τους, μαζί με τους μουσικούς που τις πλαισιώνουν, θα παρουσιάσουν τραγούδια από το πιο πρόσφατο album τους, «The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn», καθώς και από τις παλαιότερες δουλειές τους, μαζί με ολοκαίνουργιο υλικό από τη νέα δουλειά τους.

Ο ήχος των CocoRosie δύσκολα κατηγοριοποιείται αλλά, όπως δηλώνουν και οι ίδιες, οι επιρροές τους προέρχονται από το indie rock, το hip hop και την folk μουσική.

Η Sierra παίζει κιθάρα, πιάνο και άρπα, βοηθώντας λίγο και στα φωνητικά, ενώ η Bianca τραγουδάει, συνεισφέροντας παράλληλα και στα ηλεκτρονικά και τα κρουστά.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Berlin Brides, ένα νέο συγκρότημα της εγχώριας σκηνής που αποτελείται από τη Νατάσα και τη Μαριλένα οι οποίες γνωρίστηκαν μια ζεστή, καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου του 2007 σε πρόβα για ένα άλλο συγκρότημα.

info
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00, εισιτήρια προς 30 ευρώ προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το
Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ «Αττική» Τηλέφωνο: 210 8547600-1.