Οι πρωτοπόροι της Γαλλικής ηλεκτρονικής dub σκηνής έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στη σκηνή του Rodeo Club, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Support live act οι δικοί μας Direct Connection και aftershow live dub mix με Professor Skank!

Οι Brain Damage δημιουργήθηκαν το 1999 από δύο ιδρυτικά μέλη της Bangarang dub κολεκτίβας από το  Saint-Étienne της Γαλλίας. Το δίδυμο (μπάσο – ζωντανή dub μίξη) έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό ηλεκτρονικό dub ήχο που τους κατατάσσει στα κορυφαία Ευρωπαϊκά dub σχήματα. Ένας ήχος γεμάτος σκοτεινά, συναισθηματικά τοπία, ιδιαίτερα  εγκεφαλικός με ρυθμικές αλλά υπνωτικές μελωδίες και βαθιές μπασογραμμές.

Οι dub ατμόσφαιρες που αφηγούνται στα 5 studio albums τους, και στις περισσότερες από 20 συλλογές που συμμετέχουν, μεταμορφώνονται σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση σε ένα ηχητικό dub πανδαιμόνιο που δεν μπορεί αν αφήσει κανένα αδιάφορο.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dub σκηνής: Zion Train, Alpha & Omega, Vibronics, The Disciples, Alter Echo, Mossman, Spectre, Scorn…