Η Astra και το Gagarin παρουσιάζουν ακόμα μια φορά ένα εξαίσιο live! Οι Αυστραλοί Devastations, ξανάρχονται στις 2 Νοεμβρίου, με το αγαπημένο Sex And Mayhem και όλα τα άλλα ακολουθούν…

Η Astra και το Gagarin παρουσιάζουν ακόμα μια φορά ένα εξαίσιο live! Οι Αυστραλοί Devastations, ξανάρχονται στις 2 Νοεμβρίου, με το αγαπημένο Sex And Mayhem και όλα τα άλλα ακολουθούν…

Η μπάντα που μας κατέκτησε, πριν ένα χρόνο, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο album, το Yes, U, φρεσκοκυκλοφορημένο (!) από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση του καινούριου δίσκου θα φέρει κοντά με δέκα υπέροχα, συναισθηματικά φορτισμένα, τραγούδια με σαφείς αναφορές στον ήχο ονομάτων όπως οι Nick Cave and the Bad Seeds, Tindersticks, National, Madrugada, Thin White Rope, Velvet Underground και Serge Gainsbourg.

Στο δίσκο διαφαίνονται έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία, μιας και τα μέλη του συγκροτήματος δηλώνουν πως, κατά την ηχογράφηφη του δίσκου, επηρεάστηκαν και από καλλιτέχνες όπως οι προπάτορες του electro punk Suicide και ο μάγος των soundtracks αλλά και της disco μουσικής στα late 70s – early 80s Giorgio Moroder!

Ζεστή προθέρμανση, πριν τους Devastations, θα μας κάνουν οι σινιόροι Κόρε Υδρο.

Οι Κόρε Υδρο είναι ένα Ελληνικό συγκρότημα, από την Κέρκυρα συγκερκιμένα, με υπέροχη εμμονή να δημιουργούν ένα μοναδικό ήχο, επηρεασμένο από Χατζιδάκι μέχρι… Sonic Youth.

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολύ ακούγονται, ιδιαίτερα μετά το πιο πρόσφατο album τους Φτηνή Ποπ Για Την Ελίτ, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον Τύπο και τους θαυμαστές τους, οι οποίοι όλο και αυξάνονται.

Info
Devastations και Κόρε Ύδρο
Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205
Κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ Αττική
Τηλ.: 210 8547600-1
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ.: 210 3608366
http://www.i-ticket.gr/, μέσω πιστωτικής κάρτας στο 801 11 60000 (από σταθερό) και 210 6786000 (από κινητό)
Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ