Η παράσταση Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες – Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’, από την ομάδα ΕπίPlay, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον, από τις 24 Απριλίου και μόνο για 6 παραστάσεις.

Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη!

Ακόμα κι αν είσαι ένας ακαταμάχητος υπερ-ήρωας, χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη. Κυρίως όταν αυτή η πόλη είναι η Μπόχαμ Σίτυ!

Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» επιτέλους στην Θεσσαλονίκη! Ξεδιπλώνουν τις περιπέτειές τους στην σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον, σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει.

Το μυστικό τους σχέδιο: επτασφράγιστο και δε θα τους πάρετε κουβέντα! Γιατί οι συγκεκριμένοι ήρωες, σ’ αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του μυαλού, ακολούθησαν άγνωστες διαδρομές, που ξεκινούν από σκοτεινές αίθουσες του βωβού κινηματογράφου, «κρύφτηκαν» χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους με το σώμα τους και την τεχνική της παντομίμας – που θυμίζει έντονα Marcel Marceau – για να προσφέρουν μια απολαυστική κωμωδία δράσης χωρίς προηγούμενο.

Η ομάδα επίPlay, που ζωντάνεψε την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ OFF ATHENS 2014, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και στο θέατρο Επί Κολωνώ, παρασύροντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία, δημιουργεί μια δική της γλώσσα θεατρικής έκφρασης, μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού. H πρωτότυπη μουσική, ως «τέταρτος περφόρμερ», δίνει τον τόνο σε μια άσκηση συγχρονισμού, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της.

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες. Μια «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δράσης» απλά ακαταμάχητη, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
 
Συντελεστές:

Σύλληψη: Ομάδα ΕπίPlay
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαϊτης,
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κοστούμια: Luca Casanova

Παίζουν: Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρίνα Κουτρούμπα, Αυγουστίνος Κούμουλος

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Επίσημος δικτυακός τόπος παράστασης: epiplay.gr