Το Principal του Μύλου θα φιλοξενήσει τους Active Member για μια εμφάνιση με τίτλο «Arsenali Tour»…

… το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013.

Τα πρώτα 20 χρόνια για τους ACTIVE MEMBER ήταν – όπως τους αρέσει να τα αποκαλούν – η «πρώτη εποχή» τους. Τώρα γεμάτοι από στιγμές, την αγάπη του κόσμου, από εικόνες και, φυσικά, δράση σχεδιάζουν την επόμενη εποχή, τη «δεύτερη εποχή» τους.
 

Ξεκίνημα  για τα καινούρια σκαρώματα είναι και η μουσική ενότητα Αρσενάλι (το πρώτο μέρος ήδη κυκλοφόρησε σε 2cd από τον Ιμάντα καθώς και δωρεάν από το κανάλι του γκρουπ στο you tube).  Αρσενάλι σημαίνει οπλοστάσιο … Έχοντας, λοιπόν, στα σεντούκια τους μαζεμένο τον «οπλισμό» τους, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia ξεκινάνε να ανταμώσουν για άλλη μια φορά με φίλους, αδέρφια κι ανήσυχους σε αρκετά σημεία της χώρας, αλλά και πιο έξω…

Οι ACTIVE MEMBER παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια και μαζί πολλά από τα παλιά το Σάββατο 2/3/13 στο Principal, στη Θεσσαλονίκη. Δεν σταματάνε να φωνάζουν αυτές τις παράξενες μέρες ότι ο παλιός κόσμος καίγεται κι ότι ο καινούριος χτίζεται τώρα απ’ την αρχή. Ζητούμενο και αγωνία μας να μη μάς κλέψουν τη διάθεση να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς, με τον τρόπο μας. Μη μας στεγνώσουν κι άλλο. Στα βαθιά μας κρύβεται ένα παλιό μυστικό:
το αγκάθι οπλίζει το ρόδο.
Ας το μοιραστούμε ξανά μ’ όλους αυτούς που αγαπάμε.
Σας προκαλούμε να γλεντήσουμε για το αύριο με παρέα και νοιάξη.